25 / 04 / 2024

Karakaşlar Group'un AVM hamlesi sürüyor!

Karakaşlar Group'un AVM hamlesi sürüyor!

Karakaşlar Group Festiva AVM 'lerin 8'inci halkası 1 Ağustos'ta Uşak'ta hizmete açıyor. 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen proje, yaklaşık bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor...




Ege Bölgesi'nde hayata geçirdiği AVM'lerle ünlenen Karakaşlar Group, "Festiva AVM"lerin 8'inci halkasını 1 Ağustos'ta Uşak'ta hizmete açıyor. 30 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje ile yaklaşık bin kişiye istihdam sağlanacak. 11 yıldan beri Söke, Muğla, Kütahya, Susurluk ve Salihli'de alışveriş merkezleri yatırımı yaptıklarını dile getiren Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş, "2015 yılında Urla'da da bir AVM açmak için yılbaşından itibaren çalışmalara başlayacağız" dedi.

24 bin metrekarelik alana kurulan Festiva Uşak'ın açık hava konsepti ve modern mimarisi ile Uşaklıların sosyal yaşam alanı olacağını vurgulayan Karakaş, AVM'nin bölge ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını belirtti. 24 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Festiva Uşak'ın bünyesinde önemli markalara ait 64 mağaza bulunacağını söyleyen Karakaş, açılış günü bu mağazaların yüzde 30'unun faaliyette olacağını yüzde 50'sinin ise en kısa sürede açılacağını belirtti. 


Yeni yaşam alanı

AVM bünyesinde 301 araçlık otopark bulunduğuna da dikkat çeken Karakaş, outlet mağazalarının yanı sıra teknoloji market, yapı market, restoran, fastfood, kafeterya, sinema salonu ve çocuk oyun alanlarının da yer alacağını söyledi. Festiva Uşak'ın, içinde birçok köklü markayı barındıran, bölgenin önemli sosyal birleşme noktası olacağına da dikkat çeken Karakaş, "Karakaşlar Group olarak sadece alışveriş merkezi değil, bir eğlence ve yaşam merkezi inşa etmek amacıyla çalıyoruz. Türk halkının yaşam kalitesini yükselterek, hayatlarına konfor katan alışveriş merkezleri açmayı hedefliyoruz. Festiva Uşak, yarattığı istihdam ve ticaret potansiyeliyle bölgenin ekonomik anlamda kalkınmasını sağlarken; sadece alışveriş merkezi değil, bir eğlence ve yaşam merkezi olarak hizmet verecek. Kentsel dönüşümünün de olduğu Sarayaltı Mahallesi'nde alışveriş merkezinin önemli bir canlılık sağlamasını bekliyoruz" dedi.


Yeni Asır Gazetesi


Geri Dön