28 / 03 / 2024

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi




Karaman’ın Doğukışla mevkiinde yapımına başlanan ve çalışmaları büyük oranda tamamlanan Piri Reis Vadisi Projesi’ni inceleyen Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan projenin Türkiye'de örnek bir konut projesi olduğunu belirtti. İncelemeler sırasında yetkililerden bilgi alan Başkan Çalışkan şu şekilde konuştu:  “Yakın zamana kadar çoğu kişinin 'Hayal, böyle bir proje Karaman'da yapılamaz' dediği bir proje olan Piri Reis Vadisi Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin ilk etabında toplam 450 konut yapılıyor. Ve bu konutlar büyük oranda tamamlanmış durumda. Bir yandan da proje dahilinde çevre düzenleme, sosyal ve yeşil alan düzenleme çalışmaları devam ediyor. Konutları, sosyal donatıları, yeşil alanları ve alışveriş merkezleri ile Doğu Kışla mevkiine güzide bir cazibe merkezi kuruluyor.

    

Piri Reis Vadisi Projesi, bulunduğu bu mevkiiye de ayrı bir değer katıyor. Karaman Belediyesi olarak şehrimize değer katan bu yatırım ve projelerimize devam edeceğiz ve kısa sürede Karaman hak ettiği değere kavuşacak.” 




Karaman Belediyesi



Geri Dön