24 / 04 / 2024

Karan Özçivit'e 800 bin TL değerinde hediye ev!

Karan Özçivit'e 800 bin TL değerinde hediye ev!

Özbekistan’da bir inşaat firmasının yüzü olan genç kızların sevgilisi Burak Özçivit’e şirketten babalık hediyesi geldi. Firma, henüz bir aylık olan Karan’a 800 bin TL değerinde ev verdi....



Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen'in 13 Nisan’da dünyaya gelen oğulları Karan şimdiden ev sahibi oldu. Özbekistan’da bir toplu konut projesinin reklam yüzü olan oyuncu Özçivit’e şirket, Karan’a yok böylesi dedirtecek jest yaptı. Akşam'dan Recep Aslan'ın haberine göre; firma, 2 bin konutlu projelerinden Karan’a  lüks bir daire hediye etti. 

Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te bulunan evin fiyatının yaklaşık 800 bin lira olduğu öğrenildi. Rol aldığı diziler nedeniyle Özbekistan’da hatırı sayılır hayran kitlesi edinen yakışıklı oyuncu, böylelikle ülkeye her gittiğinde evinde kalacak.  

DADI İSTEMİYORLAR

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Karan'ın bakım işlerini kolaylaştırmak için kısa bir süre önce bebek hemşiresi tutmuştu. Dadı tutmak istemeyen Evcen, hemşireden tüm bilgileri aldıktan sonra bebeğin bakımıyla bire bir kendisi ilgileniyor. Karan’ı bir an olsun yalnız bırakmayan Evcen’in evden dışarıya çıkmadığı ifade edildi. 

 

Karan için inşaat firmalarından 2 milyon TL'lik teklif!
 


Geri Dön