20 / 04 / 2024

Karan Özçivit

Karan Özçivit

Özbekistan’da bir inşaat firmasının yüzü olan genç kızların sevgilisi Burak Özçivit’e şirketten babalık hediyesi geldi. Firma, henüz bir aylık olan Karan’a 800 bin TL değerinde ev verdi....

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Profilo PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgede şok fiyat! Elektrikli süpürge almak isteyenler hemen baksın!

Sınıfının en iyileri arasında yer alacak toz torbasız elektrikli süpürgeyi görücüye çıkaran Profilo, bu ürünle büyük ses getirecek. PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgenin tüm teknik özelliklerini paylaşan Profilo, ürünü dip fiyattan satışa çıkardı.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Tefal EY5018 Easy Fry fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir fritöz ile yapabileceklerinize şaşıracaksınız. Tefal'den hem pratik hem leziz yemekler çıkaran fritöz fiyatları araştırılıyor.  Tefal EY5018 Easy Fry  sizin büyük yardımcınız olacak. Peki Tefal EY5018 Easy Fry  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

TOKİ 2.539 TL taksitle ucuz konut fırsatı başlattı! Bu fiyata akrabanız bile vermez! Hemen bu son dakika haberine bakın!

Dar gelirli aileler için hayata geçirdiği konut projelerini satışa çıkaran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Balıkesir Karesi projesi için başvuru dönemini başlattı. Söz konusu projeden 2.539 lira taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Emeklilere 7 bin 250 TL promosyon! Bankalar resmen kızıştı... Akbank, Garanti, Yapı Kredi

Bankalar arasında emeklilere yönelik promosyon yarışı giderek kızışıyor. Promosyonda yeni çıtayı 5 bin 500 TL seviyesine çıkaran bankalar, bununla yetinmedi. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi, emeklilere 7 bin 250 TL promosyon vermek için birbiriyle yarışa girdi.

A101'de Bosch Toz Torbasız Süpürge satışa çıktı! İşte 2 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

A101 uygun fiyatlı ürünleriyle yüzleri güldürmeye devam ediyor. Birbirinden farklı markaların ürünlerini satışa çıkaran A101, Bosch Toz Torbasız Süpürge'yi alıcılarına sundu. Peki Bosch Toz Torbasız Süpürge fiyatı ne kadar? İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi..

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'da arazi arıyor!

Bir süredir Bodrum'da bulunan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in villa inşaatı için arazi baktığı iddia edildi.

Burak Özçivit yeni villası için 25 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu olan, ayrıca reklam filmlerinde de sık sık boy gösteren Burak Özçivit, gayrimenkule olan yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu, Bodrum Turgutreis’te villa arayışına girdi. 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villası!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oğulları Karan ile birlikte tatil sezonuna Bodrum Gümüşlük'teki 6 milyon TL'lik villalarında başladı.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Karan Özçivit Haberi

Karan Özçivit

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen'in 13 Nisan’da dünyaya gelen oğulları Karan şimdiden ev sahibi oldu. Özbekistan’da bir toplu konut projesinin reklam yüzü olan oyuncu Özçivit’e şirket, Karan’a yok böylesi dedirtecek jest yaptı. Akşam'dan Recep Aslan'ın haberine göre; firma, 2 bin konutlu projelerinden Karan’a  lüks bir daire hediye etti. 

Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te bulunan evin fiyatının yaklaşık 800 bin lira olduğu öğrenildi. Rol aldığı diziler nedeniyle Özbekistan’da hatırı sayılır hayran kitlesi edinen yakışıklı oyuncu, böylelikle ülkeye her gittiğinde evinde kalacak.  

DADI İSTEMİYORLAR

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Karan'ın bakım işlerini kolaylaştırmak için kısa bir süre önce bebek hemşiresi tutmuştu. Dadı tutmak istemeyen Evcen, hemşireden tüm bilgileri aldıktan sonra bebeğin bakımıyla bire bir kendisi ilgileniyor. Karan’ı bir an olsun yalnız bırakmayan...