19 / 04 / 2024

Karapınar'da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Karapınar'da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Konya'da KARAPINAR Belediyesi tarafından, " Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi " hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Karapınar' da kentsel dönüşüm anlatıldı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu proje hakkında bilgi verdi.



KARAPINAR Belediyesi tarafından, "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, belediye meclisi salonunda düzenlenen toplantıda, Çetmi ve Pınarbaşı mahallerinde uygulanacak proje hakkında bilgi verdi. 


Projenin uygulanacağı mahallelerdeki evlerin çoğunun kerpiç ve oturulmayan binalar olduğunu belirten Mugayıtoğlu, "Bu projeyle vatandaşımızın mağdur olması söz konusu bile olamaz. Hem şehirleşme adına hem de konut sıkıntısını çözme adına faydalı bir iş olacak" dedi. Projeyi üstelenen firma yetkilisi Ödül Elibol da Karapınar'da açtıkları irtibat bürolarında hak sahipleriyle birebir görüşmelerin yapılacağını söyledi. 


Harita mühendisleri ve şehir planlamacılarının yer aldığı ekip tarafından değerlendirme yaptıklarını anlatan Elibol, 963 konut, 56 iş yerinin olduğu projede, herkesin isteğine göre daireler bulunacağını dile getirdi.


Konya'nın Sesi


Geri Dön