25 / 04 / 2024

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri 11 milyon TL'ye mal olacak!

 Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri 11 milyon TL'ye mal olacak!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkam Zeki Toçoğlu yatırımın 11 milyon lira değerinde olduğunu söyledi.




Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu. yatırımın 11 milyon lira değerinde olduğunu söyledi. 


İlçenin atık su sorununa kesin çözüm getirecek projede tüm hazırlıkların tamamlandığuıı belirten Büyükşehir Belediye Başkam Zeki Toçoğlu, 20 Temmuz Pazar günü saat 18.00'da Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin atılacağını ifade etti. 


Yaklaşık 11 Milyon TL 

Başkan Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi, şehrimizin zenginliklerini geleceğe taşunak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Altyapı ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra çevre projelerini de hayata geçiriyoruz. înşallalı Karasu ilçemizde inşa edeceğimiz Atık Su Arıtma Tesisimiz de Karadeniz'in, sahillerimizin korunması yönünde çok önemli bir proje olacak.  Pis sular en ileri düzeyde arıtılacak ve doğal ortama deşarj edilecek" dedi. 


Bizim Sakarya




Geri Dön