26 / 04 / 2024

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi!

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi!

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor. Projeyle birlikte yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısı da artırılacak.



Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyecanı şimdiden başladı. 

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları 
Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların hak sahipleri bugün yapılacak olan olan kura çekilişiyle belirlenecek. Projenin kura çekilişi Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılacak.

Bugün yapılacak olan kura çekilişinde konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, yeni evlerine kavuşacak olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşayacak. 

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında modern dairelerin yanı sıra yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısı da artırılıyor. 

Projeyle beraber vatandaşlar, 1.200 kişi kapasiteli camii, çocuk parkı, kapalı spor salonu, kapalı bay-bayan yüzme havuzu, kafeterya alanı, 32 derslikli Fen Lisesi ve spor salonu ile her daireye özel bir otopark alanına kavuşacak.


Geri Dön