28 / 03 / 2024

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonucu öğrenme

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonucu öğrenme

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor. Projeyle birlikte yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısı da artırılacak.

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi!

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor. Projeyle birlikte yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısı da artırılacak.

Gaziosmanpaşa Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kuralar çekiliyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kuraları çekiliyor. 

Yaşar Poyraz: Kentsel dönüşüm yanlış anlaşılmış!

Kentsel dönüşüm yanlış anlaşılmış taşlarını tek tek ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen Yaşar Poyraz, bu kez de İller Bankası, Karayolları ve DSİde görev yapan inşaat mühendisleri ile bir araya geldi, amaçlarını ve hedeflerini paylaştı.

İskenderun'da kentsel dönüşüm endişesi!

MHP grubu İskenderun kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çekinceleri olduğunu, Karayolları alanı ile ilgili proje konusunda da çekince taşıdıklarını belirtti.

Antalya Işıklar Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Işıklar Caddesi'nde 1969 yılında yapılan 4 katlı Karayolları Apartmanı kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkılıyor. Binanın yerine 7 katlı lüks bir daire yapılacak. Müteahhit hak sahiplerine ücretsiz daire verecek.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm konusunda Karayolları Kentsel Dönüşüm Bürosu'nda bir 'Bilgilendirme Toplantısı' düzenledi. Başkan Usta, Gaziosmanpaşa metro hattının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi kentsel dönüşüm cadde ve sokakları!

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi kentsel dönüşüm cadde ve sokakları hangileri? Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde hangi sokaklarda kentsel dönüşüm uygulanacak? Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde hangi caddelerde kentsel dönüşüm uygulanacak?

Kentsel dönüşüm için 400 milyar dolar harcanacak!

Bakanlar Kuruluna sunulan kanun taslağı, kentsel dönüşümün 400 milyar dolarlık fatura çıkaracağını ortaya koydu. Kentsel dönüşüme en önemli kaynak olarak da 2B arazileri gösterildi

Fikret İnan: Kentsel dönüşüm sektöre doping yapar!

Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, 2012 yılında emlak sektöründe daralma yaşanacağına dikkat çekerek, kentsel dönüşüm projelerinin ve yabancılara konut satışının tekrar hareket getireceğini söyledi

Fikirtepe kentsel dönüşümünde Anka Yapı imzayı attı!

Anka Yapı Fikir Tepe Kentsel Dönüşüm projesinde 3 adadan oluşan toplam 60 bin m2 arsa hissedarlarının sözleşmeleri eksiksiz olarak tamamlandı ve taşınmaların kısa sürede başlayacağı aktarıldı

Jirayr Amca, kentsel dönüşüm mağduru!

Tarlabaşı Sakızağıcı Caddesinde, kentsel dönüşüm nedeniyle pazartesi günü proje kapsamındaki son binalar boşaltılıyor. 66 yaşındaki Jirayr Zincirci de 30 yıldır yaşadığı tek göz odasına elveda demek zorunda

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonucu öğrenme Haberi

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonucu öğrenme

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyecanı şimdiden başladı. 

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları 
Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların hak sahipleri bugün yapılacak olan olan kura çekilişiyle belirlenecek. Projenin kura çekilişi Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılacak.

Bugün yapılacak olan kura çekilişinde konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, yeni evlerine kavuşacak olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşayacak. 

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında modern dairelerin yanı sıra yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısı da artırılıyor. 

Projeyle beraber vatandaşlar, 1.200 kişi kapasiteli camii, çocuk parkı, kapalı spor salonu, kapalı bay-bayan...