25 / 04 / 2024

Karcher buharlı temizlik makineleri ile hijyenik temizlik yapılıyor!

Karcher buharlı temizlik makineleri ile hijyenik temizlik yapılıyor!

Ev yaşamınızda karşılaştığınız her türlü temizlik sorunlarına yenilikçi ve akıllı çözümler sunan sektöründe dünya lideri Karcher, çok amaçlı buharlı temizlik makineleri ile deterjana gerek duymadan daha sağlıklı ve hijyenik bir hayat sağlıyor



Rahat kullanımı sayesinde çok kısa bir süre içerisinde mutfağınızdan banyonuza kadar evinizin her alanında pratik ve etkili sonuç veren Karcher SC 3.000 Buharlı Temizlik Makinesi kadın kullanıcılar ve çocuklu ailelerin vazgeçilmez ürünü oluyor.

Evlerde Deterjansız Temizlik
Kimyasal madde kullanmadan en zor temizliğin bile üstesinden kolayca gelen Karcher SC 3.000, 1 litrelik su haznesi, 1.800 W motor gücü ve sahip olduğu zengin aksesuar setiyle size enerji ve zaman tasarrufu kazandırıyor. Ayrıca A+ (Plus) özelliği ile de kullanılan enerji sarfiyatını minimum düzeyde tutarak kullanıcı dostu bir kullanım sağlıyor.

Karcher buharlı temizlik makineleri ile ulaşılması zor, dar ve küçük noktaları dahi rahatça temizleyebilir, kanserojen maddeler içeren atıklarından kurtularak, gerçek bir çevre dostu ve alerji karşıtı bir ürüne kavuşabilirsiniz.
Karcher SC 3.000 Buharlı Temizlik Makinesi için tavsiye edilen satış Fiyatı; 499,00TL’dir.

KARCHER Türkiye
KARCHER, Dünyada Almanya, ABD, Brezilya, İtalya, Çin ve Meksika’daki 16 ayrı üretim tesisinde, temizlik ekipmanları konusunda binlerce çeşit ürün imal etmekte olan Karcher, 500’ün üzerinde Ar-Ge mühendisi ve teknisyenini bünyesinde barındırmakta olup, her yıl cirosunun yaklaşık 5%’ini Ar-Ge faaliyetlerine ayıran son derece yenilikçi bir firmadır. Dünya temizlik ekipmanları pazarında, gerek toplam pazar payı, gerek ürün çeşitliliği ve gerekse teknolojisi ile lider kabul edilen Karcher, bugün 50’den fazla ülkede kendi iştirakleriyle kullanıcılara hizmet vermektedir. Karcher Türkiye ise, 2000 yılında faaliyete başlamış olup, bugün tüm Türkiye’de 100’ün üzerinde noktadan kullanıcılara satış ve servis hizmeti vermektedir.Karcher, tam 77 yıldır tüm dünyada edindiği tecrübesiyle yaşam alanlarını sağlıklı kılacak hijyenik temizlik çözümleri sunmaktadır.


Geri Dön