26 / 04 / 2024

Karden, Metro Gross Market binasını 4,5 ayda tamamladı

Karden, Metro Gross Market binasını 4,5 ayda tamamladı

Karden İnşaat son olarak Merter"de bulunan Metro Gross Market binasını 4,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak başarılı bir projeye daha imza attı



Karden İnşaat son olarak Merter"de bulunan Metro Gross Market binasını kısa bir sürede tamamlayarak başarılı bir projeye daha imza attı.
Gayrimenkul sektöründe özellikle son 8 yılda gösterdiği yüksek performans, hayata geçirdiği vizyoner projeler ve karlı işbirlikleriyle lider konumunu pekiştiren Karden İnşaat, sektöründe en hızlı projelerden birini 4,5 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlayarak başarılı bir projeye daha imza attı.
Bugüne kadar pek çok yapıyı şekillendiren Karden İnşaat, portföyünde bulunan pek çok referans ile ; İş merkezleri, alışveriş merkezi yapıları, fabrikalar, okul, hastane, endüstriyel tesisler, toplu konut projeleri, villa projeleri, çelik yapılar, enerji santralleri ve alt yapı çalışmaları ile pek çok alanda faaliyet göstermektedir. Firma uzun yıllardan beri kazandığı bilgi ve birikimleri sayesinde her yeni projelerinde büyük bir başarı ve innovasyon ile projelerini tamamlamaktadır.
Karden inşaat 200 kişilik ekibi ile sektöründe başarılı bir grafik çizmeye devam ediyor, 18 mühendis, 2 mimar gibi konusunda uzmanlardan oluşan bir ekip ile projelerine devam eden Karden İnşaat , 35"e yakın projeyi başarı ile tamamlamıştır, şuan Beylikdüzü"nde yapımı devam eden œ Karden Avenue Residence œ projesi ile konuttaki başarısını sürdüren Karden İnşaat . Avenue Residence projesinin Merkezi lokasyonu, sosyal tesisleri, farklı m2"lerdeki daire seçenekleri ile de Karden İnşaat"ın konut projelerindeki farkını da ortaya koyuyor.
Konutta 3G Dönemini Başlatan Firma
İlk olarak Avenue Residence"da uygulamasına başlanılan 3G, yatırımcılara ev aldıktan sonrada en iyi satış sonrası desteği sunuyor. Özünde müşteri sadakatine yönelik bir çalışma olan 3G daire alan müşterilerine Kira, Aidat ve Banka garantisi sunarak, yatırımlarının korunmasında yardımcı oluyor.
Karden İnşaat Projeleri
Endüstriyel Tesisler
GÜRSA OLUKLU MUKAVVA TESİSLERİ
TEKNO METAL BİNASI
DİLMENLER MAKİNA
HOşžVER ISI
İNDORAMA İPLİK

Eğitim Yapıları
çAĞ ÖĞRETİM İşžLETMELERİ
CEMİLE YEşžİL ANADOLU LİSESİ

İş ve Alışveriş Merkezleri
SENPA GİYİM
HAMBOYA TEKSTİL
BARIşž MODA
ERESİN TURİZM
NURHAS TEKSTİL
METİN TEKSTİL
KARDEN İNşžAAT
AL-DOĞ YAPI

İş ve Alışveriş Merkezleri
çAMSAN METAL
ÖZYURT TEKSTİL
HIZIR METAL
ERTAN TEKSTİL
KAĞITPAşž K܂ĞITçILIK
KILINç SERAMİK

ENERJİ SANTRALLERİ
MARMARA PAMUKLU
HAMBOYA TEKSTİL
ERTAN TEKSTİL

GAYRİMENKUL GELİşžTİRME PROJELERİ
AVENUE RESİDENCE


Geri Dön