20 / 04 / 2024

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Bağcılar'da yeni bir proje için düğmeye basan Karmargül İnşaat Bağcılar Projesi ile  241 adet konut ve 57 adet işyeri inşa edecek. 112 milyon 961 bin TL'ye mal olacak proje Bağcılar İlçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 3401 Ada, 18 Parsel üzerinde hayata geçecek.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar Nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Karmargül İnşaat Bağcılar  nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje ile ilgili bazı bilgiler verelim.

241 adet konut ve 57 adet işyerinin inşa edileceği projenin arsa alanı alanı 8 bin 652 metrekare inşaat alanı ise 45 bin 548 metrekare olarak belirlendi.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

8 blok şeklinde inşa edilecek olan Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 2+1 tipinde 149 adet, 3+1 tipinde 56 adet, 4+1 tipinde 36 adet daire ile beraber 57 adet dükkan da bulunacak.

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde bloklar bodrum katlar, zemin kat ve maksimum  14 normal kattan meydana geliyor.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi içerisinde  otopark, kapalı havuz, hamam, sauna, fitness salonu yer alıyor.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi 15 Temmuz Mahallesi'ne yer alan konutların yakınında hayata geçiriliyor. Proje  Yusuf Alptekin İlkokulu'na çok yakın konumda yer alıyor.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön