27 / 04 / 2024

Karmod, Kenya Nairobi'de' sahra hastanesi kurdu!

 Karmod, Kenya Nairobi'de' sahra hastanesi kurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, Kenya'nın başkenti Nairobi'de sahra hastanesi kurdu.



Karmod, kentin gecekondu bölgelerinde yaşayanlara hizmet vermesi için  Kenya'nın başkenti Nairobi'de sahra hastanesi kurdu.

Karmod tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, yeni nesil yapı sistemiyle yurt içiyle beraber yurt dışındaki hastane projelerini de kısa sürede tamamlayabildiklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, mevcut ulaşım kısıtlamaları nedeniyle yurt dışına kurulum ekibi gönderememelerine rağmen kolay kurulum avantajlarıyla yeni yapılar kurmayı sürdürdüklerini dile getiren Öztürk, şöyle konuştu:

"Yurt dışı projelerimizin tamamına yakınının kurulumunu Türkiye'den gönderdiğimiz kendi ekiplerimizle gerçekleştiriyoruz. Kovid-19 salgını nedeniyle bu süreçte montaj ekibi gönderme imkanımız yok ancak bizim yapılarımızın demonte geçmeli ve civalatı üretim özelliğiyle kurulumu oldukça kolay yapılabiliyor. Bu dönemde yurt dışında tamamladığımız yapıların montajını daha önce oluşturduğumuz bölgesel bayi ağımızın desteğiyle sağlıyoruz.

Uzun ömürlü kullanım şartlarına sahip yapılarımız kısa sürede kurulum yapılabilme kolaylığıyla okul, hastane gibi acil yapı ihtiyaçlarında özellikle tercih ediliyor. Yapılarımız yapı güvenliği ve mükemmel iklimlendirme performansıyla da yurt dışında tanındı ve ilgi görmeye devam ediyor."

Öztürk, 22 gün içerisinde kullanıma hazır olacak şekilde kurulumu tamamlanan Nairobi sahra hastanesi projesinin 2 katlı olarak planlandığını söyleyerek "Toplam 272 metrekare büyüklükteki binada farklı branşlarda 11 doktorla hizmet verilebilecek. Hastanede laboratuvar, görüntüleme odası, alçı-pansuman odası ile yönetici odası da bulunuyor." diye konuştu.
 

Karmod, Malta'da okul projesini tamamladı!


Geri Dön