25 / 04 / 2024

Karmod'un konteyner ünitelerine yurt dışından yoğun talep

Karmod'un konteyner ünitelerine yurt dışından yoğun talep

Prefabrik hazır yapı sektörününde faaliyet gösteren Karmod'un tam demonte konteyner yaşam üniteleri daha geniş mekanları ve nakliye sorununa çözüm getirmesi nedeniyle yurt dışından yoğun talep görüyor. Ürün, firmanın son dönemde en fazla ihraç ettiği ürün



Prefabrik hazır yapı sektörününde faaliyet gösteren Karmod'un tam demonte sistemle ürettiği yeni konteyner, firma ihracatının yeni gözdesi haline geldi.


Karmod açıklamasına göre, tam demonte konteyner yaşam üniteleri daha geniş mekanları ve nakliye sorununa çözüm getirmesi nedeniyle yurt dışından yoğun talep görüyor. Benzerlerine göre 7 ila 15 metrekare daha geniş mekan sunan ürün, firmanın son dönemde en fazla ihraç ettiği ürünlerin başında geliyor.


Tam demonte konteynerlere en büyük talep, Afrika, Orta Doğu ve Avrupa ülkelerinden geliyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, klasik üretimlerin nakliye standartları gereği 230x595 santimetre ölçüyü geçemezken, Karmod tam demonte konteynerin 300x1200 santimetre ölçüde bile nakliye standartlarında taşınabildiğini vurguladı.


Demonte yapılarının işçi şantiye yerleşkelerinden geçici mülteci konutlarına kadar çok farklı amaçlar için kullanılabildiğini dile getiren Özkanca, şunları kaydetti:


"Konteyner yapılarımız ürün geliştirme süreçleri sonucunda tamamen vidalı ve geçmeli modelde hazırlandığından benzerlerine göre 15 metrekareye varan ölçülerde daha geniş mekan imkanına sahip. Uluslararası konteyner nakliye standartlarında kolaylıkla taşınabiliyor. Yapılarımızın duvar ve çatılarında sandviç panel sistem kullanıldığından yüksek izolasyon içeriyor.


Odalar, mutfak, tuvalet ve duş gibi bölmelerin yer aldığı çok sayıda farklı planda üretim alternatifini müşterilerimize sunuyoruz. Demonte sistemin verdiği avantajla kısa sürede kullanıma hazır kurulum yapılabiliyor. Yeni tam demonte konteyner ürünlerimizi bu yılın ilk döneminde Hollanda, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Nijerya, Nijer, Çad, Gabon ve Somali'ye ihraç ettik.



AA


Geri Dön