25 / 04 / 2024

Karşıyaka Rezidans: İster konut ister home office olarak kullanın!

Karşıyaka Rezidans: İster konut ister home office olarak kullanın!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Karşıyaka Rezidans

Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre olan mesafesi olan Karşıyaka Rezidans projesi, konutlar için rezidans ve ya home office olarak kullanılma seçenekleri sunuyor. Eviya Gayrimenkul imzası taşıyan Karşıyaka Rezidans 80 ay vade imkanı sağlıyor.



Sinpaş GYO  Karşıyaka Rezidans  projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. Projedeki daire fiyatları 308 bin lira ile 552 bin lira arasında daire büyüklüğüne göre değişim gösteriyor.


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinin Halkalı bölgesine bağlı Atakent'te inşa edilen Karşıyaka Rezidans projesinin 22 ay sonra teslim edileceği ön görülüyor. 18 blok halinde yükselen Atakent Karşıyaka projesi, 9 ticari birim ve 174 daireden oluşuyor. 


Karşıyaka Rezidans Atakent projesi sosyal donatıları arasında  bisiklet parkı, kat hizmetleri, spa, sauna, Türk hamamı, güneşlenme terasları,  kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, güvenlik, çamaşırhane ve kuru temizleme bulunuyor. 


Toplamda 3 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen İstanbul Atakent Karşıyaka Rezidans projesinin satışları devam ediyor.


Sinpaş'ın 40. yılına özel 80 ay vade imkanı!


40 ay taksit, peşinatsız, 50 ay taksitlerde yüzde 20 peşinat, 60 ay taksitlerde 30 peşinat bulunurken, 70 ay taksitlerde yüzde 40 peşinat, 80 ay taksitlerde yüzde 50 peşinat imkanı sağlanıyor. İstanbul Karşıyaka Rezidans projesinde 1.900 TL aylık taksit olanağının haricinde ödemenin kalan tutarı Nisan 2015'te ödenebiliyor.


projeye sor



Geri Dön