18 / 04 / 2024

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 496 bin TL ödedi!

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 496 bin TL ödedi!

Vatandaşın yüzünü güldürmeye devam eden Kartal Belediyesi, tapusunu alan vatandaşlara 496 bin TL ödedi!




“Tapusuz ikameti çözeceğim” sözü vererek yola çıkan ve Kartal’daki Kentsel Dönüşüm başarısının altında; vatandaşın kayıtsız şartsız barınma ve tapu hakkını gözetmiş olmalarının yattığını her fırsatta belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürmeyi sürdürüyor.

Kartal Belediyesi'nde yer alan habere göre, 26 Ocak 2018 tarihinde Soğanlık Yeni Mahalle-2 İmar Uygulaması kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 780 hak sahibine tapuları teslim edildi. 40 yıllık sorun, 20 yıllık bekleyişe son veren Başkan Altınok Öz, yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğini ve geçmiş yönetim döneminde ödedikleri paraların geri ödenmeye başladığını söyledi.

Hazırlık işlemleri tamamlanan tapulara bu hafta 79 bin 255 lira ödendi. Son 3 hafta içerisinde ödenen rakamlarla birlikte üç haftada toplamda 496 bin 399 lira ödenmiş oldu. Vatandaşların geçmiş dönem yönetimdeki mağduriyetleri de yine Kartal Belediyesi’nin çalışmaları ile son buldu.


Geri Dön