27 / 04 / 2024

Kartal Çukurova Balkon ne zaman teslim?

Kartal Çukurova Balkon ne zaman teslim?

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Toplamda 261 adet daireden meydana gelen Kartal Çukurova Balkon projesi 8 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki, Kartal Çukurova Balkon ne zaman teslim?



Kartal’da 19 ve 20 katlı 2 bloktan oluşan bir rezidans projesi olan  Çukurova Balkon  toplamda 261 adet daireden meydana geliyor. Proje Çukurova Kent Yapı imzasıyla yükseliyor. 


1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projenin  ön tarafı Marmara Denizi ve Adalar, arka tarafı ise orman manzaralı olup tüm daireler balkonlu. 


Kartal Çukurova Balkon projesi lokasyon olarak; Aydos Ormanı'na 2 dakika, Kartal metrosuna ve yeni açılacak olan İKEA'ya 600 metre, Kartal Adliye Sarayı'na ve Maltepe Park AVM'ye 1,5 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Çukurova Balkon projesinde; basketbol sahası, tenis kortu, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çok amaçlı saha, yürüyüş alanları ve barbekü gibi ortak kullanım alanları da bulunuyor. 


Kartal Çukurova Balkon ne zaman teslim?

Kartal Çukurova Balkon projesinde daire teslimlerinin 2017 Eylül ayında yapılması planlanıyor. Projede firma bünyesinde taksitlendirme ve banka kredili ödemeler ile daire sahibi olunabiliyor. 


Çukurova Balkon Adres : Yeni Soğanlık Mah. Pamukkale Sok. Kartal/İstanbul


Çukurova Balkon iletişim:

Tel : 444 8 259

Web : http://www.cukurovabalkon.com/

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön