26 / 04 / 2024

Çukurova Balkon ne zaman teslim?

Çukurova Balkon ne zaman teslim?

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Toplam 244 tane konutun yer aldığı Çukurova Balkon Evleri 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki ön talep toplayan Çukurova Balkon ne zaman teslim edilecek?



Kartal  Çukurova Balkon  Evleri 'nde yer alan daireler arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor.


Çukurova Balkon ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Ruhsat işlemleri devam eden proje 7 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Kent Yapı Çukurova Balkon projesinin ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedelin yüzde 17'si 12 ay sonra, yüzde 17'si 24 ay sonra, yüzde 65'i ise 12 ay sonra veya istenirse hemen ödenmeye başlanıyor. 


Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede bulunan Çukurova Balkon Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık bölgesinde inşa ediliyor.


Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon Evleri 1 oda 1 salon daireler 240 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler ise 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Çukurova Balkon ne zaman teslim? sorusuna 24 ay sonra yanıtını verebiliriz. Projenin sosyal donatı alanları içerisinde yüzme havuzu, fitness, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark ve sauna mevcut.


Kartal Çukurova Balkon iletişim

Telefon: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön