19 / 04 / 2024

Çukurova Balkon kiralık daire

Çukurova Balkon kiralık daire

Çukurova Balkon Kartal Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile inşa edilen konut projesi 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Çukurova Balkon ne zaman teslim?

Toplam 244 tane konutun yer aldığı Çukurova Balkon Evleri 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki ön talep toplayan Çukurova Balkon ne zaman teslim edilecek?

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017!

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017 kapsamında fiyatlar en düşük 395 bin TL'den başlıyor. Proje iki blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edildi....

Kartal Çukurova Balkon ödemeleri!

Kartal Çukurova Balkon ödemeleri kapsamında peşin ve kredili alımlarda yüzde 12 indirim sağlanıyor. Projede ikinci etap teslimleri Aralık ayında yapılacak...

Çukurova Balkon'da dört seçenekli ödeme kampanyası!

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İstanbul Kartal Soğanlık'ta yer alan projede dört seçenekli ödeme kampanyası uygulanıyor...

Çukurova Balkon Soğanlık güncel ev fiyatları!

Çukurova Balkon Soğanlık güncel ev fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta inşa edildi...

Çukurova Balkon’da büyük fırsat! 31 Mart'a kadar!

Konut seferberliği kapsamında geçerli olan 5 yıl 0 faiz, 10 yıl 0,45 ve 20 yıl 0,79 faiz oranına iki seçenekli ödeme kampanyasını da dahil eden Çukurova Gayrimenkul, 31 Mart’a kadar Kartal’ın merkezinde konumlanan projesi Çukurova Balkon’da büyük fırsat sunuyor.

Çukurova Balkon fiyat 2017!

Sevgililer Günü'ne özel kampanya sunulan Çukurova Balkon'un 2017 fiyat listesine göre satılık daire fiyatları 386 bin TL'den başlıyor..

Çukurova Balkon Aralık 2016 fiyat listesi!

Çukurova Balkon’da büyüklükleri 66 metrekare ile 273 metrekare arasında değişen daire seçenekleri mevcut ve tüm dairelerin iç mimarisi birbirinden farklı. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Çukurova Balkon Aralık 2016 fiyat listesi..

Murat Demir: Günlük kiralık evler büyük tehlike!

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Türkiye genelinde sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evlerin devleti büyük bir ekonomik kayba uğrattığını belirtti.

Çukurova Balkon Evleri satılık daire fiyatları ne kadar?

Çukurova Gayrimenkul'ün iştiraki Çukurova Kent Yapı'nın yeni projesi Çukurova Balkon'da ön talep süreci sonrası resmi satışlar başladı.Kartal Soğanlık'ta yükselen Çukurova Balkon projesi 2 blokta 245 konuttan meydana geliyor.

Çukurova Balkon'un satışları yüzde 35'e ulaştı!

Çukurova Kent Yapı'nın "Balkon Hayatın Keyfidir" temasıyla hayata geçirdiği Çukurova Balkon'un satışları, mayıs sonu yapılan lansmanın ardından kısa sürede yüzde 35'e ulaştı.

Çukurova Balkon teslim tarihi!

244 tane konutun yer aldığı Çukurova Balkon Konutları Kartal Soğanlık mevkiinde hayata geçiyor. Satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlayan Çukurova Balkon teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Çukurova Balkon kiralık daire Haberi

Çukurova Balkon kiralık daire

Daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren Çukurova Balkon Konutları 244 tane daireden meydana geliyor. Projede banka kredisi ile veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapabilmek mümkün.


Çukurova Balkon Kartal Evleri iletişim için 444 8 259 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projenin ortak yaşam alanları içerisinde; sauna, çocuk oyun alanı, fitness, kapalı otopark, yüzme havuzu ve spor alanları bulunuyor.


İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükselen Çukurova Balkon Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 


Kartal Çukurova Balkon 7 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projede Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında, Kentplus Residence'a yakın mesafede bulunuyor.


Çukurova Balkon Rezidans 'ın ödemeleri; yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 17'lik kısmı 12...