19 / 04 / 2024

Kartal Çukurova Tower'da 245 bin liraya 1+1!

Kartal Çukurova Tower'da 245 bin liraya 1+1!

Kartal'da hayata geçirilen 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor. Kartal'ın en yüksek binası olan Çukurova Tower'ın dış cephesi Mart ayı sonunda tamamlandı.




Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul'un yeni çekim noktalarından Kartal'da hayata geçirilen 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor. Kartal'ın en yüksek binası olan Çukurova Tower'ın dış cephesi Mart sonunda tamamlandı. Yüzde 90'ı yeşil alandan oluşan Çukurova Tower'ın dış cephesi gerek gri, bej, ahşap, metal, su ve çim yeşili tonları gerekse kullanılan cam, kaplama ve yalıtım malzemeleri ile projenin doğaya saygılı konseptiyle bütünleşiyor. 


Modem tasarım anlayışının etkileriyle tasarlanan Çukurova Tower'ın dış cephesi uluslararası standartlara sahip ısı, su ve ses yalıtımının yanı sıra hava geçiren ve yanmayan, enerji tasarruflu kaplama malzemeleriyle öne çıkıyor. Dış cephede kullanılan Alpolic/fr kompozit levhalar. Türkiye'de İstanbul Atatürk Havaalanı ve Sabiha Gökçen Havaalanı, dünyada Suudi Arabistan'daki Riyad Tekno Vadisi ve Çin'deki National Center of Performing Arts gibi pek çok prestijli projede kullanılmasıyla dikkat çekiyor. Çukurova Tovver'ın dış cephe yalıtımında kullanılan Rockvvool ise dünyada Eyfel Kulesi ve Bilbao Leggoretas Sheraton Oteli gibi projelerde tercih edilen bir marka. 

Çukurova Tower, konusunda dünya lideri Mitsubishi Plastics'in yüksek teknolojisi ile ürettiği alev almayan özel mineral dolgulu Alpolic/fr alüminyum kompozit levhaları sayesinde yangına karşı dayanıklı ve güvenli. 


Anayurt


Geri Dön