27 / 04 / 2024

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.



Kartal Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Kartal Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Nurettin Canpolat ve Esentepe Mahallesi sakinleri katılım gösterdi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Nurettin Canpolat, imar planının mevcut durumunu ve üzerinde çalışılan değişiklik planlarıyla ilgili sunum yaptı.

Gerçekleşmesi planlanan değişikliklerle ilgili mahalle sakinlerini bilgilendiren Canpolat, ardından görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla sözü Esentepe Mahallesi sakinlerine verdi. 
Mevcut imar planı nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşlar, yapılması planlanan değişiklikler ile ilgili de fikirlerini paylaştırdılar. Mahalle sakinleri ayrıca mağduriyetlerinin ortadan kaldırılması için büyük bir gayretle çalışan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e de teşekkürlerini iletti.


Geri Dön