28 / 03 / 2024

Kartal Golden Tulips ne zaman tamamlanacak?

Kartal Golden Tulips ne zaman tamamlanacak?

Firma: Suat Altın İnşaat

Proje: Golden Tulips

Suat Altın İnşaat'ın İstanbul'da hayata geçiriceği ilk proje olacak olan Kartal Golden Tulips ne zaman tamamlanacak sorusuna yanıt olarak Haziran 2016 deniliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor...



İçerisinde home ofislerin yer aldığı Kartal  Golden Tulips  ne zaman tamamlanacak sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Fiyatların metrekare bazında 6 bin dolar ile 8 bin dolar arasında değişiklik gösterdiği  Suat Altın İnşaat  Golden Tulips, tek blok halinde yükseliyor. 


Home ofis alanlarını 50 metrekareden başlayıp, 120 metrekareye kadar yükseldiği Kartal Golden Tulips ne zaman tamamlanacak sorusuna 2016 yılında cevabı veriliyor. 


İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Golden Tulips Kartal projesinde yer alan home ofisler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Home ofislerin satışlarına başlanan Kartal Golden Tulips ne zaman tamamlanacak sorusuna cevap olarak 2016 yılının Haziran ayı deniliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor.


Kartal Golden Tulips telefon numarası: 444 15 30

Web: http://suataltininsaat.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön