20 / 04 / 2024

Kartal Kuriş Kule mağaza teslimleri!

 Kartal Kuriş Kule mağaza teslimleri!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Kur İş Kule

İstanbul'un Anadolu yakasında yükselen Kartal Kuriş Kule mağaza teslimleri 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek...





Kılıçoğlu İnşaat, Delta İnşaat ve Yetişkin Gayrimenkul ortaklığı girişimi ile yükselen Kuriş Kule projesi 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal'da hayata geçirilen Kuriş Kule projesi 29 katlı olarak tasarlandı. Tek blok olarak hayata geçirilen Kuriş Kule projesinin uzunluğu 120 metrekare olarak belirlendi. Proje 4 metre tavan yüksekliğine sahip. Ofis ve mağazaların yer aldığı Kartal Kuriş Kule mağaza teslimleri 2015 yılında yapılacak.



30 adet mağazanın ve 190 ofisin yer aldığı Kuriş Kule projesinin ofislerinde metrekare birim fiyatları  6 bin 500 lira olarak belirlendi. Projedeki ofislerin alanları 85 metrekareden başlıyor, 870 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. Aynı zamanda mağazaların da satışa sunulduğu  Kartal Kuriş Kule mağaza teslimleri 2115 yılı içerisinde yapılacak.


 Kartal Kuriş Kule mağaza teslimleri!


Kartal Kuriş Kule mağaza teslimleri:


Projede yer alan mağazalar sahiplerine 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek. 


Banka kredisine uygun satışların devam ettiği Kuriş Kule projesinde toplantı salonu, cafe, otopark, fitness center, güvenlik ve banka gibi olanaklar yer alıyor.



0216 370 0 400

www.kuriskule.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön