19 / 04 / 2024

Kartal Kuriş Kule ödeme koşulları!

Kartal Kuriş Kule ödeme koşulları!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Kur İş Kule

29 katlı olarak hayata geçirilen Kartal Kuriş Kule ödeme koşulları na göre banka kredisi ile ya da tamamı peşin ödeme ile ofis sahibi olunabiliyor...



Kılıçoğlu İnşaat, Delta İnşaat ve Yetişkin Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Kuriş Kule projesi, İstanbul Kartal'da konumlandırılıyor. Projede yer alan ofislerin teslimleri 30 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.


200 adet ofis ve 30 adet mağazanın yer aldığı Kuriş Kule projesi 29 katlı olarak yükseliyor. Proje 60 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.


Kuriş Kule projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 85 metrekare, 97 metrekare, 108 metrekare, 111 metrekare, 870 metrekare olarak, metrekare birim fiyatı ise 6 bin 500 TL olarak belirlendi.


Kuriş Kule projesinde bulunan sosyal alanlar arasında toplantı salonu, cafe, fitness center, eczane, banka, otopark alanı ve güvenlik yer alıyor.


Kartal Kuriş Kule ödeme koşulları !


Kartal Kuriş Kule ödeme koşulları na göre tamamı peşin ödeme yapmak mümkün. Projede ayrıca ticari kredide kullanılabiliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılması durumunda, tutarın yarısı kadar peşinat ödemesi yapılıyor.


Kuriş Kule iletişim;

Ankara Asfaltı Cevizli Kavşağı 

Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Girişi Önü Cevizli, Kartal / İstanbul

www.kuriskule.com

0216 370 0 400

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön