26 / 04 / 2024

Kuriş Kule ödeme koşulları!

 Kuriş Kule ödeme koşulları!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Kur İş Kule

Kılıçoğlu ve Delta Yapı girişimi ile yükselen Kuriş Kule ödeme koşulları bilgisine göre peşin ya da banka kredili ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor...





Kılıçoğlu İnşaat, Delta İnşaat ve Yetişkin Gayrimenkul imzası taşıyan Kuriş Kule projesi lokasyon olarak Kartal'da yer alıyor. Arsa alanı 10 bin metrekare olarak belirlenen Kuriş Kule projesi 29 katlı olarak tek blok halinde yükseliyor. 


190 ofis ve 30 adet mağazanın yer aldığı Kuriş Kule projesindeki ofis birimlerinin alanları 85 metrekareden başlıyor, 870 metrekareye kadar yükseliyor. 4 metre tavan yüksekliğine sahip olan  Kur İş Kule  Kartal 'ın toplam kule yüksekliği ise 120 metrekareyi buluyor. Kuriş Kule ödeme koşulları bünyesinde ofis fiyatları şöyle: 


Kuriş Kule ofis fiyatları: 


Projede yer alan ofisler 6 bin 500 liralık metrekare birim fiyatı ile satılıyor.


Kuriş Kule ödeme koşulları:


Satış süreci devam eden Kuriş Kule ödeme koşulları kapsamında  ticari kredi ile ya da tamamı peşin ödeme yapılarak ofis sahibi olunabiliyor. Projede banka kredisi kullanılarak yapılan ödemelerde tutarın yarısı kadar peşinat ödeniyor.


 Teslimatların 2015 yılı Mayıs ayında yapılacağı Kuriş Kule projesinde banka, optik, özel klinik ve sağlık merkezleri, toplantı salonu, cafe, fitness center, güvenlik ve otopark mevcut durumda.



0216 370 0 400

www.kuriskule.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön