26 / 04 / 2024

Kartal Lapis Han iletişim!

Kartal Lapis Han iletişim!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Kartal Lapis Han iletişim için 0216 577 10 00 telefon numarasını arayarak projenin satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Gürallar Lapis Han'da metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira olarak belirlendi...




Gürallar Yapı tarafından inşa edilen  Lapis Han  projesi 32 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Lapis Han projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal bölgesinde hayata geçiriliyor. Kartal Lapis Han iletişim bilgileri haberin devamında bulunuyor.


Gürallar Yapı Lapis Han projesi tek blok olarak inşa ediliyor. Gürallar Lapis Han projesinde 160 adet ofis ile 40 adet ticari birim yer alıyor.  Gürallar Yapı  Lapis Han projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira olarak belirlendi.


Gürallar Lapis Han Kartal projesi içerisinde ATM, etüd odası, kafe, restoran, kreş ünitesi, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Kartal Lapis Han teslim tarihi Mart 2014 yılı olarak belirlendi.


Kartal Lapis Han iletişim için 0216 577 10 00 numaralı telefonu arayarak, Gürallar Yapı Lapis Han satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Lapis Han Kartal'da tren istasyonuna 2 kilometre, Adalet Sarayı'na 1 kilometre, Kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Kartal Lapis Han nerede?

Kartal Lapis Han adres : E-5 Karayolu  Ankara  Asfaltı, Soğanlık Sapağı Kartal / İstanbul


Kartal Lapis Han iletişim

Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön