20 / 04 / 2024

Kartal Rönesans Sayfiye'de 4 farklı ödeme seçeneği bulunuyor!

Kartal Rönesans Sayfiye'de 4 farklı ödeme seçeneği bulunuyor!

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Sayfiye

Yaklaşık 14 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Rönesans Sayfiye, 8 bin 500 metrekare yeşil alan, bin 500 metrekare sosyal tesis alanı ile dikkat çekiyor.



Rönesans Konut'un İstanbul Kartal'da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak için avantajlı ödeme seçenekleri yılın son günlerine kadar devam edecek. İstanbul'un yeşil yerlerinden Aydos Ormanı kenarında hayata geçirilen projede, ev sahibi olmak isteyenler için dört farklı ödeme seçeneği sunuldu. Seçeneklerde; flexi ödeme modeliyle peşinat miktarı müşteri tarafından belirlenebilirken, konut sahibi olmak isteyenler kendi gelirlerine ve ödeme tarihlerine göre bütçelendirme yapabiliyor. Teslimde evini satıp taşınmak isteyen, primleriyle yatırım yapmak isteyen ve elindeki mevcut birikimini değerlendirmek isteyenlere özel ödeme planları oluşturuldu. Kaba inşaatının yüzde 80'i tamamlanan Sayfiye'de daireler Aralık 2015'te sahiplerine teslim edilmeye başlanacak. Yılsonu kampanyasından yararlananlar bir sene içinde evlerine taşınmış olacaklar. Adalar manzarasıyla da dikkat çeken proje, Tem-E5 bağlantı yolu, E-5 ve Kartal Metro istasyonuna olan yakınlığı ile ulaşım rahatlığına da sahip. 


Sayfiye'de "Buçuklu daireler" büyük ilgi görüyor Günümüz konut tiplerinde, çocuklu ailelerin ve gençlerin eşyalarını rahatlıkla koyabilecekleri oda sayıları çok az. Sayfiye projesi "Buçuklu daire seçenekleri" ile bu sorunu ortadan kaldırıyor. Sayfiye'de 1,5 +1 ve 2,5+1 gibi daire seçenekleri ailelere derin bir nefes aldırıyor. 


Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özgümüş, Rönesans Konut olarak son bir kaç yıldır arsa yatırımlarına ağırlık verdiklerini belirterek, yeni projelere önümüzdeki dönemde başlamayı planladıklarını kaydediyor. ,


Giyinme odası, kiler veya saklama alanları hatta çalışma odası olarak farklı ve fonksiyonel değerlendirilebilecek bu alanlar, ev sahiplerine günlük hayatta çok sık kullanmadıkları eşyalara kolay ulaşabilme imkanı sunuyor. Sayfiye'de bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks, teraslı 2+1, teraslı 3+1 gibi birbirinden farklı daireler sunuluyor. Ayrıca projede 1+1'den 3+1'e kadar 68 ile 186 metrekare arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor. Sayfiye'de bazı dairelerde 10 metrekare büyüklüğe varan geniş balkonlar bulunuyor. Teraslar ise 20 metrekareden başlayıp 70 metrekareye kadar çeşitlilik gösteriyor. Yaklaşık 14 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Sayfiye 8 bin 500 metrekare yeşil alan, bin 500 metrekare sosyal tesis alanı ile de dikkat çekiyor. Sosyal hayata yönelik zengin bir kompleks olan Sayfiye, kapalı havuz, sauna, fitness; basketbol, voleybol oynanabilen çok amaçlı saha, sinema salonu ve çocuk oyun alanları gibi geniş sosyal imkanları konut sahiplerine sunuyor. 


2015'e üç yeni proje  Rönesans Gayrimenkul Yatırım  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, "Rönesans Holding'in, Türkiye ve Rusya'daki 21 yıllık müteahhitlik ve 15 yıllık gayrimenkul geliştirme tecrübesini konut sektörüne taşıdık. Birinci sınıf malzeme ve yetkin iş gücü ile dünya standartlarındaki inşaat teknolojilerini kullanan Rönesans kaliteli, sosyal nitelikli ve sürdürülebilir konutlar üretmeyi hedeflemektedir. 


'Rönesans Neva Konakları' ile Ankara'da yaşamın sürdüğü bir projemiz bulunmakta, İstanbul'daki ilk konut projemiz Sayfiyeyi de Anadolu Yakasında Kartal'da inşa ediyoruz" diyor. Özgümüş, "Rönesans Gayrimenkul olarak son bir kaç yıldır arsa yatırımlarına ağırlık verdik. Türkiye genelinde ciddi bir arsa stokumuz bulunuyor. Kartal projesinin yanı sıra, 2015 yılında lansmanlarını gerçekleştirmeyi planladığımız İstanbul Maltepe,  İzmir  Konak ve İzmir Turan'da geliştirmekte olduğumuz karma kullanımlı projelerimiz var. Portföyümüze eklemeyi planladığımız projelerle ticari gayrimenkul sektöründe olduğu gibi konut sektöründe de seçkin bir yer hedefliyoruz" açıklamasında bulunuyor. 


Dünya Real Estate


projeye sor



Geri Dön