25 / 04 / 2024

Sayfiye projesi

Sayfiye projesi

Yaklaşık 14 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Rönesans Sayfiye, 8 bin 500 metrekare yeşil alan, bin 500 metrekare sosyal tesis alanı ile dikkat çekiyor.

Sayfiye projesinde yılın son ödeme avantajları sunuluyor!

Rönesans Konut'un İstanbul'da gerçekleştirdiği konut projesi Sayfiye'de daire sahibi olmak isteyenler için yılın son ödeme avantajları sunuluyor. Esnek ödeme kampanyasında dört farklı seçenek bulunuyor.

Sayfiye'de dairelerin yüzde 50'si bir ayda satıldı!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye, satışa çıktığı 18 Nisan'dan bu yana güçlü bir satış grafiği yakaladı. Sayfiye'de dairelerin yüzde 50'si bir ayda satıldı...

Sayfiye Projesi'nde lansmana özel fiyat avantajı için yarın son gün!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul' daki ilk projesi " Sayfiye "de lansmana özel fiyat avantajı 5 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek...

Rönesans, İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'yi satışa çıkardı!185 bin lira!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlik gruplarından Rönesans, konut sektöründe İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'yi satışa çıkardı. Projeye 2 haftada 3 bin talep geldi. Konut fiyatları 185 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Sayfiye Evleri Yakacık güncel daire fiyatları 2017!

2+1 ve 3+1 dairelerin kaldığı Sayfiye Evleri Yakacık projesi toplam 276 adet daireden meydana geliyor. İşte Sayfiye Evleri Yakacık güncel daire fiyatları 2017!

Sayfiye Assos Evleri Küçükkuyu fiyat!

Sayfiye Assos Evleri Küçükkuyu fiyat listesi 415 bin liradan başlayarak değişiyor. Sayfiye Assos Evleri projesi denize sıfır konumda yer alıyor...

Rönesans Konut Sayfiye projesinde kredi faizlerini düşürdü!

Rönesans Konut Kartal Yakacık'ta hayata geçirdiği Sayfiye Projesi'nden faiz oranı aylık yüzde 0,89'a düşürüldü. 303 konutun bulunduğu projede fiyatlar 311 bin ile 765 bin lira arasında değişiyor.

Kartal Rönesans Sayfiye'de teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi ve 18 Nisan'da satışa çıkan Sayfiye'de dairelerin yüzde 80'i satıldı..

Rönesans Sayfiye yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de yatırımcısına 1 sene de % 50 kazandırdı. 18 Nisan’da satışa çıkan Sayfiye’de dairelerin yüzde 80’i bir yıl içersinde satıldı.

Sayfiye'den konut alacaklara 3+3 destek!

Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Kartal'da yükselen Sayfiye Projesi için güçlerini birleştirdi. Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Sayfiye Projesi'nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk üç ve son üç taksitlerini ödeyecek.

Kartal Rönesans Sayfiye'de inşaat yüzde 80 tamamlandı!

Garanti Morgage, Kartal Sayfiye Projesi'nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek. 60 ay kredi kullananlarda ilk ve son taksitleri firma tarafından ödenecek.

Sayfiye’de 3+3 destek başladı!

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Ev almak için 120 ay kredi kullananlardan, toplam 6 taksidin ödemesi alınmayacak.

Rönesans ve Garanti Mortgage'den Sayfiye ortaklığı!

Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Kartal'daki Sayfiye Projesi için güçlerini birleştirdi. Türkiye'de bir bankayla bir gayrimenkul şirketi arasında ilk kez bir ortaklık yapıldı..

Garanti Mortgage, Rönesans Konut Sayfiye için 3+3 destek veriyor!

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek.

Rönesans Sayfiye'de teslim tarihi Aralık 2015!

RÖNESANS Konut'un İstanbul Kartal'da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Sayfiye, yeşil alan ve doğal ortamıyla dikkat çekiyor. Aydos Ormanı kenarındaki projeden konut sahibi olmak için yarın son gün.

Kartal Sayfiye'de kampanya için son gün yarın!

Rönesans Konutun İstanbul Kartal'da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Sayfiye ile "hayatınızın iklimini" değiştirecek dairelere cazip fiyat ve ödeme avantajlarıyla sahip olmak için son gün yarın.

Rönesans Sayfiye kampanyasında son gün 31 Aralık!

Rönesans Konut'un İstanbul Kartal'da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Sayfiye 'de cazip fiyat ve ödeme avantajlanyla ev sahibi olmak için son tarih 31 Aralık olarak belirlendi.

Sayfiye projesi Haberi

Sayfiye projesi

Rönesans Konut'un İstanbul Kartal'da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak için avantajlı ödeme seçenekleri yılın son günlerine kadar devam edecek. İstanbul'un yeşil yerlerinden Aydos Ormanı kenarında hayata geçirilen projede, ev sahibi olmak isteyenler için dört farklı ödeme seçeneği sunuldu. Seçeneklerde; flexi ödeme modeliyle peşinat miktarı müşteri tarafından belirlenebilirken, konut sahibi olmak isteyenler kendi gelirlerine ve ödeme tarihlerine göre bütçelendirme yapabiliyor. Teslimde evini satıp taşınmak isteyen, primleriyle yatırım yapmak isteyen ve elindeki mevcut birikimini değerlendirmek isteyenlere özel ödeme planları oluşturuldu. Kaba inşaatının yüzde 80'i tamamlanan Sayfiye'de daireler Aralık 2015'te sahiplerine teslim edilmeye başlanacak. Yılsonu kampanyasından yararlananlar bir sene içinde evlerine taşınmış olacaklar. Adalar manzarasıyla da dikkat çeken proje, Tem-E5 bağlantı yolu, E-5 ve Kartal Metro istasyonuna olan yakınlığı...