26 / 04 / 2024

Sayfiye projesinde yılın son ödeme avantajları sunuluyor!

Sayfiye projesinde yılın son ödeme avantajları sunuluyor!

Rönesans Konut'un İstanbul'da gerçekleştirdiği konut projesi Sayfiye'de daire sahibi olmak isteyenler için yılın son ödeme avantajları sunuluyor. Esnek ödeme kampanyasında dört farklı seçenek bulunuyor.



Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi ''Sayfiye'' aldığı yoğun taleple kısa sürede yüksek bir satış grafiği yakaladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenler için fırsatlar ise devam ediyor. Sayfiye'de ev sahibi olmak isteyenler için 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. 


Seçeneklerde; esnek ödeme modeliyle peşinat miktarı müşteri tarafından belirlenebilirken, konut sahibi olmak isteyenler kendi gelirlerine ve ödeme tarihlerine göre bütçelendirme yapabiliyor. Teslimde evini satıp taşınmak isteyen, primleriyle yatırım yapmak isteyen ve elindeki mevcut birikimini değerlendirmek isteyenlere özel ödeme planları oluşturuldu. Ev sahiplerine 'sayfiye tadında bir hayat' sunmayı amaçlayan proje, TEM - E5 bağlantı yolu, E- 5 ve Kartal Metro istasyonuna olan yakınlık gibi ulaşım avantajlarına da sahip.


İnşaatın yüzde 80'i bitti

Sayfiye projesinde konutlar Aralık 2015'te sahiplerine teslim edilecek. Kaba inşaatının yüzde 80'i tamamlanan Sayfiye'de daire seçenekleri de geniş. Bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks, teraslı 2+1, teraslı 3+1 gibi birbirinden farklı daireler sunuluyor.


Ayrıca Sayfiye projesinde 1+1'den 3+1'e kadar 68 ile 186 metrekare arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor. Projede bazı dairelerde 10 metrekare büyüklüğe varan geniş balkonlar bulunuyor. Teraslar ise 20 metrekareden başlayıp 70 metrekareye kadar çeşitlilik gösteriyor.


Geri Dön