19 / 04 / 2024

sayfiye projesi 2015

sayfiye projesi 2015

Rönesans Konut'un İstanbul'da gerçekleştirdiği konut projesi Sayfiye'de daire sahibi olmak isteyenler için yılın son ödeme avantajları sunuluyor. Esnek ödeme kampanyasında dört farklı seçenek bulunuyor.

Torun Center 2015 değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan açıklamaya göre Torunlar GYO Torun Center projesi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Torun Tower'ın 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Şişli İlçesi Torun Tower Projesi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Torun Tower 2015 değerleme raporu..

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mebuskent Projesi 2015'te bile rağbet gördü!

Ankara'nın en çevreci projelerinden biri olarak kabul edilen Mebuskent Projesi'nin önemli mimarlarından, Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan ile birlikte yeni projelerini konuşuldu. İşte o yazı...

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

Rönesans Konut Sayfiye projesinde kredi faizlerini düşürdü!

Rönesans Konut Kartal Yakacık'ta hayata geçirdiği Sayfiye Projesi'nden faiz oranı aylık yüzde 0,89'a düşürüldü. 303 konutun bulunduğu projede fiyatlar 311 bin ile 765 bin lira arasında değişiyor.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya projesi Eylül 2015 ayı satışları!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara-Çankaya projesi Eylül 2015 itibariyle toplam konut satışları hakkında bilgilerini yayınladı.

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.

Babacan Premium projesi Cityscape Global 2015'te tanıtıldı!

Babacan Yapı Cityscape Global 2015 Fuarı’nda “Babacan Premium”u yabancı yatırımcı ile buluşturdu. 2016 yılında Esenyurt’un en beğenilen projesi olmaya aday Babacan Premium yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Sinpaş Yapı Altınoran Projesi ile Dubai Cityscape 2015 Fuarı’nda!

Sinpaş Yapı, Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesi, Altınoran’la katılıyor.

Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuru 2015!

TOKİ Edirne Süloğlu Belediye Projesinde yer alan toplam 38 adet konut için satışa sunulmak üzere başvuru toplanıyor.Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuru 2015...

Tarifi en kolay ofis binası: Parima!

" Tarifi en kolay ofis binası: Parima " sloganıyla tanıtılan Merter Parima projesi 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Merter Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Kartal Rönesans Sayfiye'de teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi ve 18 Nisan'da satışa çıkan Sayfiye'de dairelerin yüzde 80'i satıldı..

sayfiye projesi 2015 Haberi

sayfiye projesi 2015

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi ''Sayfiye'' aldığı yoğun taleple kısa sürede yüksek bir satış grafiği yakaladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenler için fırsatlar ise devam ediyor. Sayfiye'de ev sahibi olmak isteyenler için 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. 


Seçeneklerde; esnek ödeme modeliyle peşinat miktarı müşteri tarafından belirlenebilirken, konut sahibi olmak isteyenler kendi gelirlerine ve ödeme tarihlerine göre bütçelendirme yapabiliyor. Teslimde evini satıp taşınmak isteyen, primleriyle yatırım yapmak isteyen ve elindeki mevcut birikimini değerlendirmek isteyenlere özel ödeme planları oluşturuldu. Ev sahiplerine 'sayfiye tadında bir hayat' sunmayı amaçlayan proje, TEM - E5 bağlantı yolu, E- 5 ve Kartal Metro istasyonuna olan yakınlık gibi ulaşım avantajlarına da sahip.


İnşaatın yüzde 80'i bitti

Sayfiye projesinde konutlar Aralık 2015'te sahiplerine teslim edilecek. Kaba inşaatının yüzde 80'i tamamlanan Sayfiye'de...