26 / 04 / 2024

Aryom Koru'da yılın son fırsatı!

Aryom Koru'da yılın son fırsatı!

Firma: Aryom İnşaat

Proje: Aryom Koru Evleri

Aryom Koru projesinde yılın son fırsatı kampanyası başladı. İşte Aryom Koru projesi ile ilgili detaylar...



Aryom Koru projesi Aryom İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Yılın son fırsatının sunulduğu proje  İzmir  Gaziemir'de yer alıyor.

İki etap halinde inşa edilen Aryom Koru projesinde toplam 370 adet konut bulunuyor. Projedeki konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Bahçe katı ve teras katı konutların yer aldığı Aryom Koru projesinde ilk etap teslimleri bu ay itibariyle, ikinci etap teslimleri ise Haziran 2019 itibariyle başlayacak.

Arsa alanı 72 bin metrekare olarak belirlenen Aryom Koru projesinde 1 oda 1 salon konutların fiyatları 479 bin TL'den başlıyor.

Banka kredisi ve firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabilen proje için yüzde 30 ya da yüzde 50'lik peşinat ödemesi yapılıyor.

Gaziemir Aryom Koru projesi Adnan Menderes Havalimanı'na 10 dakika, Optimum AVM'ye 4 dakika, Fuar İzmir'e 3 dakika, Ege Serbest Bölge'ye 3 dakika, İZBAN Gaziemir'e 5 dakika, Konak'a 20 dakika, Urla'ya 20 dakika, Çeşme'ye 40 dakika mesafede yer alıyor.

Aryom İnşaat Aryom Koru projesinde; rekreasyon alanı, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve güneşlenme terasları bulunuyor.

Web: http://www.aryomkoru.com
Telefon: 4443190


projeye sor



Geri Dön