26 / 04 / 2024

gaziemir aryom koru fiyatları ne kadar

gaziemir aryom koru fiyatları ne kadar

Aryom Koru projesinde yılın son fırsatı kampanyası başladı. İşte Aryom Koru projesi ile ilgili detaylar...

Aryom Koru’nun birinci etabı tamamlandı!

Türkiye’nin 'En İyi Konut Projesi' ödülüne sahip Aryom Koru’da birinci etabın bitmesiyle konut sahipleri için huzurlu ve konforlu bir yaşam başlıyor.

Aryom Koru'da daire almanın tam zamanı!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Aryom Koru'da satın alacağınız daireyi bitmiş haliyle gezip görüp en iyi koşullarla sahip olabilirsiniz...

Aryom Koru yılbaşı kampanyası!

Aryom Koru yılbaşı kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje İzmir Gaziemir'de inşa ediliyor.

Aryom Koru fiyat!

Satışların devam ettiği Aryom Koru projesinde 370 adet daire bulunuyor. Projede ilk etap teslimleri bu ay itibari ile yapılacak...

Aryom Koru'da yılın son fırsatı!

Aryom Koru projesinde yılın son fırsatı kampanyası başladı. İşte Aryom Koru projesi ile ilgili detaylar...

Aryom Koru’da teslim için geri sayım başladı!

Aryom İnşaat imzası ile hayata geçirilen Aryom Koru projesinde teslim için geri sayım başladı. Proje 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi.

Aryom Koru'nun ikinci etabında örnek daire hazırlandı!

Aryom Koru’nun ilk etabından sonra merakla beklenen ikinci etabında da örnek daire hazırlandı. 

Aryom Koru'nun temeli atıldı!

ARYOM markasının 36 yıllık tecrübesiyle Gaziemir'de hayata getirilen ve İzmir'i yepyeni bir yaşam konsepti ile tanıştıran ARYOM KORU'nun temeli atıldı ve inşaat çalışmaları başladı.

Aryom Koru Konutları İstanbullular'ı çekiyor!

Konut satışları İzmir'e kaydı. Bölgedeki yeni inşaat projeleri İstanbul'un yerini çoktan almış gibi duruyor. Aryom İnşaat Başkanı Mehmet Günday, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Gaziemir Aryom Koru 24 ay sonra teslim!

İZMİR'İ yepyeni bir yaşam konsepti ile tanıştıran Aryom Koru'da anahtar teslimlieri 24 ay sonra başlayacak.

Aryom Koru'ya 10 günde 5 bin talep geldi!

Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, “Satışa çıktığımız 10 gün içinde konutların yüzde 20’si satıldı” dedi.

Gaziemir Aryom Koru Evleri satışları 7 Ocak'ta başlıyor!

Gaziemir'de hayata geçirilen 1 +1, 2+1,3+1,4+1 dışında bahçe ve çatı teraslı Aryom Koru evleri, 269 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarıyla buluşacak.

Aryom Koru Konutları 2019'da teslim edilecek!

Benzersiz ve ayrıcalıklı bir yaşamın en doğal halini İzmir halkıyla buluşturan, Gaziemir'in en yeşil ve çok seçenekli projesi Aryom Koru'nun 2019 yılında teslimi planlanıyor

gaziemir aryom koru fiyatları ne kadar Haberi

gaziemir aryom koru fiyatları ne kadar

Aryom Koru projesi Aryom İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Yılın son fırsatının sunulduğu proje İzmir Gaziemir'de yer alıyor.

İki etap halinde inşa edilen Aryom Koru projesinde toplam 370 adet konut bulunuyor. Projedeki konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Bahçe katı ve teras katı konutların yer aldığı Aryom Koru projesinde ilk etap teslimleri bu ay itibariyle, ikinci etap teslimleri ise Haziran 2019 itibariyle başlayacak.

Arsa alanı 72 bin metrekare olarak belirlenen Aryom Koru projesinde 1 oda 1 salon konutların fiyatları 479 bin TL'den başlıyor.

Banka kredisi ve firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabilen proje için yüzde 30 ya da yüzde 50'lik peşinat ödemesi yapılıyor.

Gaziemir Aryom Koru projesi...