19 / 04 / 2024

Aryom Koru’da teslim için geri sayım başladı!

Aryom Koru’da teslim için geri sayım başladı!

Aryom İnşaat imzası ile hayata geçirilen Aryom Koru projesinde teslim için geri sayım başladı. Proje 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi.



İzmir’de yer alan Aryom Koru 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sign of the City Awards’da ‘En İyi Konut’ ödülünü almaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, Aryom Koru’yu Türkiye’nin en iyi konut projesi seçen ve gayrimenkul dünyasının profesyonel ve akademik öncü isimlerinden oluşan değerli jüri üyelerine teşekkür etti.


HAVALİMANINA 10 DAKİKA

Mustafa Günday, “Çatalkaya Korusu’nun eteklerinde, çam ve dağ kekiği kokulu, beş yıldızlı otel konforunda, eşi benzeri olmayan sosyal donatılar ve ezber bozan konutlardan oluşan Aryom Koru’da, 2+1,3+1,4+1 dışında bahçe ve çatı teraslı koru manzaralı yeni nesil evler yer alıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve spa wellness merkezi, sauna, buhar ve masaj odaları, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, cafe’si, kapalı otoparkı gibi içerdiği zengin sosyal donatıların yanı sıra; yüksek konfor taşıyan yeni nesil evleriyle diğerlerinden kolayca ayırt ediliyor. Konutlarda yerden ısıtma sistemi ile birlikte, elektrikli panjur sisteminden alüminyum pencere doğramalarına, ahşap güneşliklerden en son teknoloji akıllı ev otomasyon sistemine, 24 saat kameralı güvenlik sistemine, VRF iklimlendirme sisteminden her daireye depo alanına ve Kültür ve Sanat Merkezi’ne kadar farkh özellikler bulunuyor. Adnan Menderes Havalimam’na 10 dakika, Otobana 5 dakika, Optimum AVM’ye 3 dakika, Konak’a 20 dakika mesafede Aryom Koru’da evler 2018’ de teslim edilecek” diye konuştu.


Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasında değerlendirmeler ve seçim işlemi 3 aşamada tamamlandı. Başvuruların tam ve eksiksiz olduğu ve kategori kriterlerine uygunluğu Sign of the City Avvards stratejik ortağı EY Türkiye tarafından değerlendirilen yarışmada, aynı zamanda teknik eleme gerçekleştirildi. Teknik elemeyi geçen projeler alanlarında uzman olan jüri üyesi tarafından l’inci aşama değerlendirilerek her kategoriden finale kalacak adaylar belirlendi. Finale kalan projeler, son olarak bütün jüri üyelerinin değerlendirmesine sunuldu. Jüri üyelerinin katıldığı ve toplam 2 gün süren toplantılarda, her proje için hazırlanan sunum izlendi.
Sunum sonunda proje yetkilisi 5 dakikalık bir görüşmeyle, projeyi jüriye anlattı. Değerlendirme sonucunda her kategoriden bir proje Sign of the City olmaya hak kazandı. Büyük jüri, final değerlendirme toplantılarında 156 proje arasından ‘Türkiye’ nin En İyi Konut projesi olarak Aryom Koru’yu ödüle layık buldu.


http://www.aryomkoru.com/


Geri Dön