16 / 04 / 2024

Sayfiye'de dairelerin yüzde 50'si bir ayda satıldı!

Sayfiye'de dairelerin yüzde 50'si bir ayda satıldı!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye, satışa çıktığı 18 Nisan'dan bu yana güçlü bir satış grafiği yakaladı. Sayfiye'de dairelerin yüzde 50'si bir ayda satıldı...



 Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye, satışa çıktığı 18 Nisan'dan bu yana güçlü bir satış grafiği yakaladı. 


276 konuttan oluşan Sayfiye'de dairelerin yüzde 50'si bir ay gibi kısa bir sürede satıldı. Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, kısa sürede yakalanan bu ivmenin Rönesans'ın güçlü yapısının inşaat sektöründe uluslararası bir marka olarak bilinirliliğinin yanı sıra projenin kalite sayesinde yakalandığını ifade etti. 


Dinçer, "Sayfiye projemiz Kartal bölgesinde gerek konsepti gerekse avantajlı satış fiyatları ve ödeme koşullarıyla kalitesini ortaya koyuyor"  dedi. Hem yatırımcılar hem de oturum amaçlı almak isteyenler için teslim tarihinin 18 ay gibi kısa bir sürede olmasının da satışları fırsata çevirdiğini belirten Dinçer, "Projemizin şimdiden yatırımcıları için kazandıran bir proje olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca 2+1.2,5+1.3+1, bahçeli . dubleks, kat bahçeli dubleks ve teraslı daireler gibi farklı daire planları oturum amaçlı daire arayan tüketiciler tarafından beğenilerek yoğun talep gördü" diye konuştu. Sayfiye projesinin, Dinçer, Aydos Ormanı ve Adalara yakınlığı ile İstanbul'un balkonu olarak geçen Kartal'ın doğal güzellikleriyle dikkat çektiğini belirtti. 

Vatan Gazetesi 


Tel: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com


Geri Dön