20 / 04 / 2024

Kaya City'de dairelerin yüzde 50’si satıldı! 2+1'ler 240 bin TL!

Kaya City'de dairelerin yüzde 50’si satıldı! 2+1'ler 240 bin TL!

Firma: Celaloğlu

Proje: Kaya City

Kayaşehir’e artan ilgiyle Kaya City’nin müşterisi iki katına çıktı, dairelerin yüzde 50’si son 3 ayda satıldı. Celaloğlu İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Kaya City projesinde 2+1'ler 240 bin TL'den satışa sunuluyor...



Karadeniz’den Marmara’ya kadar İstanbul’un ikinci Boğaz hattını oluşturacak “Çılgın Proje” Kanal İstanbul’un, henüz resmen açıklanmayan güzergahına yönelik beklenti ve açıklamalar bile, Yeni İstanbul olarak planlanan Kayaşehir’de, konut projelerine yönelik talebi tırmandırmaya yetti. Bölgenin gelecek yıl tamamlanacak ilk modern konut projelerinden  Kaya City  Residence’da, yüzde 70’i satılan dairelerin üçte ikisi son 3 ay içinde satıldı.  Celaloğlu  Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, “Güzergah ile ilgili Bakanlıklar ve belediyelerce yürütülen çalışmalar gündeme gelince, İstanbullular Kanal İstanbul’un geçeceğine kesin gözüyle bakılan Kayaşehir’i gecikmeden keşfetme çabasına girdi. Satış ofimize gelen aile sayısı haftada 20-25’den, 50’nin üzerine çıktı, talep nedeniyle indirim kampanyaları sona erdi” dedi. 


Kaya City de dairelerin yüzde 50’si satıldı! 2+1 ler 240 bin TL!


Güzergahı henüz resmen açıklanmamış olsa da, yetkililerin medyada yer alan açıklamalarından yola çıkarak, İstanbul’daki yeni yaşam ve yatırım alanlarını belirlemek icin Kanal İstanbul’un izini sürenlerin ortaya çıkardığı talep, Kayaşehir’deki konut projelerinde hesapları altüst etti. Hükümet tarafından planlanan Yeni İstanbul’un merkezindeki Kayaşehir, Kanal İstanbul’un kesin güzergahı resmen açıklandıktan sonra, daire fiyatlarının hızla yükseleceğinden endişe eden alıcıların akınına uğradı. 


Celaloğlu E7 Yapı Market işbirliğiyle Kaşaşehir’de inşaatının yüzde 70’i tamamlanan Kaya City de, Kanal İstanbul rüzgarından payını aldı. 6 bloktaki 236 daireden 151’inin satışının tamamlandığını belirten Celaloğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu “Yaklaşık 100 dairenin satışı, Kanal İstanbul’un güzergahı ile ilgili gündemin oluştuğu son 3 ay içinde gerçekleşti. Yetkililerin yaptıkları açıklamalar doğrutusunda basında yer alan haberleri takip edenler, ellerini çabuk tutarak, güzergah ile ilgili resmi açıklama yapılmadan evlerini almak istediler. İstanbul’un diğer bölgelerine göre daha uygun olan fiyatlar hızla yükselmeden ev sahibi olabilmek için, bölgeye akın ettiler. Projeye başlarken, 150 dairenin satışını son bir yılda yapmayı planlamıştık. Kanal İstanbul nedeniyle tam tersi oldu, 151 dairenin satışı tamamlandı, satışını sürdürdüğümüz sadece 85 daire kaldı” dedi. 


2+1’ler 159 bin liradan 240 bin liraya yükseldi


Celaloğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, İstanbul’un kuzeyinde, temeli atılan 3. köprü, ihalesi yapılan 3. havaalanı ve inşaatına başlanan Bioİstanbul gibi dev projeler nedeniyle Yeni İstanbul olarak anılan bölgenin, gayrimenkul için, zaten büyük bir değer artışı potansiyeli bulunduğunu, Kanal İstanbul’un ise, bunların üzerine büyük bir piyango olduğunu vurguladı. Proje ilk satışa sunulduğunda, 2+1 dairelerin 159 bin liradan, 3+1 dairelerin 230 bin liradan, 4+1 dairelerin de 280 bin liradan başladığını belirten Selahattin Sulu, şu anda 2+1 dairelerin 240 bin lira ile 275 bin lira, 3+1 dairelerin 300 bin ile 340 bin lira, 4+1 dairelerin de 350 bin lira ile 400 bin lira arasında fiyatlarla satışını sürdürdüklerini ifade etti. Selahattin Sulu, indirim ve peşinat ile ilgili kampanyaların da yüksek talep nedeniyle sona erdiğini vurguladı. Celaloğlu Yönetim Kurulu Başkanı Sulu, Mahmutbey’den Olimpiyat Stadı’na kadar olan Metro hattının faaliyete geçmesinin de, Kayaşehir’in  cazibesini artırdığını, Ulaşım A.Ş’den Metro’nun Kaya City Residence karşısındaki Bio İstanbul’a kadar olan kısmının da planlamasının tamamlandığı duyumunu aldıklarını sözlerine ekledi. Çocuklar için açık, yetişkinler için kapalı havuzları ve zengin sosyal donatılarıyla, kendi evinde oturmak isteyen ailelere 5 yıldızlı otel konforu sunan Kaya City’nin, 15.650 metrekarelik proje arazisinin yüzde 80′i yeşil alan olarak ayrılıyor. 



Web: www.kayacity.com.tr 

Satış Ofisi:  0212 486 31 93 


projeye sor



Geri Dön