24 / 04 / 2024

Kartal Rönesans Sayfiye'de inşaat yüzde 80 tamamlandı!

Kartal Rönesans Sayfiye'de inşaat yüzde 80 tamamlandı!

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Sayfiye

Garanti Morgage, Kartal Sayfiye Projesi'nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek. 60 ay kredi kullananlarda ilk ve son taksitleri firma tarafından ödenecek.



Garanti Mortgage, Rönesans Konut'un Kartal'da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor, iki şirket, Kartal'da Aydos Ormanı'na komşu bir konumda bulunan Sayfiye Projesi'nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek. 60 aylık kredi kullanan kişiler için ise ilk ve son taksitleri yine iki firma tarafından ödenecek. Safiye'den konut sahibi olmak isteyenlere destek sağlayacaklarını ifade eden  Rönesans Gayrimenkul Yatırım  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, "Rönesans Konut ve Garanti Mortgage güçlerini birleştirerek ev sahibi olmak isteyenlere destek olmak üzere bir araya geldi" dedi. 



Konuyla ilgili konuşan Garanti Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Kerem ÖmerOrbay, "Garanti Mortgage olarak tüketicilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, avantajlı yeni fırsatlar yaratmaya devam edeceğiz " dedi. 2015 yılında yaşamın başlaması beklenen Sayfiye projesinin kaba inşaatının yüzde 80'i bitti. 


Dünya


projeye sor



Geri Dön