19 / 04 / 2024

Hamitler Kapalı Pazar Alanının inşaatı yüzde 80 tamamlandı!

Hamitler Kapalı Pazar Alanının inşaatı yüzde 80 tamamlandı!

Hamitler Kapalı Pazar Alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat çalışmalarının yüzde 80'inin tamamlandığını, pazar alanının hizmete girmesiyle birlikte Hamitler Mahallesi'ne büyük değer katacağını söyledi.




Hamitler Kapalı Pazar Alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat çalışmalarının yüzde 80'inin tamamlandığını, pazar alanının hizmete girmesiyle birlikte Hamitler Mahallesi'ne büyük değer katacağını söyledi Hamitler Mahallesinde temeli geçtiğimiz Aralık ayında atılan kapalı pazar alanının inşaatında sona yaklaşıldı. 


Toplam 9 bin 700 metrekare alan üzerine inşa edilen Pazar alanında, iki açık otopark, balıkçılara özel bölüm, zabıta birimi ve çay ocağı yer alıyor. Ağustos ayında hizmete girmesi planlanan Hamitler Kapalı Pazar Alanını gezen ve inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar. "Geçtiğüniz dönem Osmangazi'nin birçok bölgesinde başlatmış olduğumuz kapalı pazar alanı çalışmalarımıza Hamitler Mahallesi'nde devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz her pazar alanının farklı bir mimarisi var. Modern mimariyi uyguladığımız pazar alanlarnnız vatandaşlarımıza ve esnafımıza kullanım kolaylığı getiriyor. 


Burada da yaklaşık 300 pazarcımız tezgah açacak. Pazarcılarımız rahat bir çalışma ortamına kavuşurken, vatandaşlarımız da yağmurlu, karlı, rüzgarlı havalardan etkilenmeden rahatlıkla alışverişlerini yapabilecek. Hamitler Kapalı Pazar Alanı tüm ihtiyaçların düşünüldüğü güzel bir mekan olarak bölge halkına hizmet verecek" dedi. Farklı çizgisi ve mimarisiyle kapalı pazar alanının Hamitler'e renk katan bir mekan olacağım ifade eden Dündar. 

"Hamitler Bölgesi Osmangazi'nin gelişim bölgelerinden bir tanesi. Bu bölgede imar planlarının uygulanması noktasında oldukça dikkatli davranıyoruz ve alt yapı çalışmalarımızı da bu doğrultuda yürütüyoruz" diye konuştu. 


Posta 



Geri Dön