26 / 04 / 2024

Kartal'da çöken binada 17 kişi hayatını kaybetti!

Kartal'da çöken binada 17 kişi hayatını kaybetti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada Kartal'da çöken binanın enkazından şimdiye kadar 17 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.



 

Kartal'da çöken 8 katlı binada yaşamını yitirenlerin sayısı 17'ye yükseldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Tuzla'daki programının ardından Kartal'daki enkaz bölgesine geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile beraber yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Çalışmalar devam ediyor görüyorsunuz. Hastanede bir ziyaret yapacağız. Buradan almamız gereken bir çok ders var. Buna görede gerek başsavcımız, gerek bilirkişi heyetleri, bütün bakan arkadaşlarım incelemelerini yapıyor. Değerlendirmemizi yapacağız. Atılması gereken adımları kararlı bir şekilde atacağız" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralıları hastanede ziyaret edecek. Enkazın altında sağ olarak çıkarılan 14 kişiden birinin de hastaneden taburcu edildiği öğrenildi. 


Geri Dön