18 / 04 / 2024

Kartepe Belediyesi camilerde çevre düzenlemesi yapıyor!

Kartepe Belediyesi camilerde çevre düzenlemesi yapıyor!

Kartepe Belediyesi çevre düzenlemelerini Abdülhamithan Camii 'nde deki çalışmaları ile sürdürdü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Ataşehir Mahallesi'ndeki Abdülhamithan Camii çevresindeki çalışmalarda sona yaklaşıldı.




Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ataşehir Mahallesi'ndeki Abdülhamithan Camii çevre düzenlemesi çalışması kapsamında, prefabrik yapıların montajını tamamladı. Cami yönetimi ve cemaatinin talebini kısa sürede çözüme kavuşturan belediye ekipleri, bölge halkının tuvalet ihtiyacını karşılayabileceği alanda engelli vatandaşları da ihmal etmedi. 

Kartepe Belediyesi ibadethanelerin eksikliklerinin giderilmesinin yanı sıra, kent estetiğine uygun düzenlemeleri gerçekleştirmeyi Abdülhamithan Camii'nde deki çalışmaları ile sürdürdü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Ataşehir Mahallesi'ndeki Abdülhamithan Camii çevresindeki çalışmalarda sona yaklaşıldı. Belediye ekipleri camiinin ihtiyacı olan bayan abdest alma yeri ve tuvaletlerin yer aldığı prefabrik yapının montajını tamamladı. Görselliğin ön planda tutulduğu ve cami ile aynı renkte olacak prefabrik yapıda engelli vatandaşlar da ihmal edilmedi ve engelli tuvaleti de yapıldı. 


Yurt Haber


Geri Dön