07 / 05 / 2024

Kartepe'de temiz çevre yürüyüşü yapılacak!

Kartepe'de temiz çevre yürüyüşü yapılacak!

Kartepe Belediye Meclisi' nin haziran ayı toplantısı belediye başkanı Hüseyin Üzülmez'in başkanlığında gerçekleştirdi. Kartepeliler, Çevre Haftası kapsamında yarın Kartepe Eşme Sahili'nde bir yürüyüş de gerçekleştirecek.



Kartepeliler, Çevre Haftası kapsamında yarın Eşme Sahili'nde bir yürüyüş gerçekleştirecek. Yine 8 Haziran Pazar günü de Kuzuyayla Mesire Alanı'nda yürüyüş yapılacak Belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, yarın yapılacak çevre yürüyüşüne tüm Kartepeliler'i ve meclis üyelerini davet etti. 

Kartepe Belediye Meclisi'nin haziran ayı toplantısı belediye başkanı Hüseyin Üzülmez'in başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya sadece meclis üyeleri Mine Koç ve Salih Aydın katılmadı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ııde gerçekleştirilen meclis toplantısında başkan Üzülmez, 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Haftası çerçevesinde yarın Eşme Sahili'nde, 8 Haziran Pazar günü de Kuzuyayla Mesire Alam'nda yapılacak çevre yürüyüşlerine tüm Kartepeliler'i davet etti. 


MÜDÜR DEĞİŞTİ 


Haziran ayının üçüncü pazarı kutlanan Babalar Günü'nü de kutlayan başkan Üzülmez, "Anneler gibi babalarımızı da Allah başımızdan eksik etmesin" dedi. Mecliste Cengiz Dalkıraıı'm park ve bahçeler müdürü olarak atanmasıyla ilgili bilgilendirme yazısı okundu. Uzuııtarla ve Suadiye mevkii ile Kartepe ve Kazakburun planlama bölgelerindeki imar planı değişikliği, zabıta müdürlüğünün hayvan barınakları ve kanatlı hayvan kümeslerinin tarım alanı olarak gözüken alanlara taşınması hakkında ek süre talebi görüşüldü. İşletme müdürlüğü ile sosyal yardım işleri müdürlüğü birimlerinin kurulması ve bu birimlere kadro ihdası oy birliğiyle kabul edildi. Yine tam zamanlı sözleşmeli avukat çalıştırılması ve ücreti de karara bağlandı. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön