20 / 04 / 2024

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi



Tamamı yabancı sermayeye ait olan ilk KasapDöner franchise şubesi, Mısırlı yatırımclar tarafından ArenaPark AVM’de açıldı.


Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, “KasapDöner’in yeni şubesi KasapDöner ArenaPark’ı Mısırlı girişimcilerimiz açtı. Bu KasapDöner’in Türkiye’de yabancı sermayeyle açılan ilk şubesi. Ancak son olmayacağını da söyleyebiliriz. Zira daha önce yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik. Bundan sonra da yurt dışına açılmanın yanı sıra yurt içinde de yabancı yatırımcılarla işbirliğine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ diye konuştu.


KasapDöner ArenaPark şubesinin yatırımcıları Mohamed Moustafa İsmael İbrahim ve Mahmoud Talat Mohamed Donia ise KasapDöner’i Türkiye’ye yaptıkları ziyaretlerinde tanıdıklarını ve dönerini çok sevdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Uzunca bir süredir Türkiye’de yatırım olanaklarını araştırıyorduk. Bunun için Türkiye’ye gelişlerimizde tanıdığımız KasapDöner ilgimizi çekti. Döner zaten Ortadoğu’da tanınan bir yiyecek, ancak Türk döneri gibisi yok.” 


Vatan 


Geri Dön