29 / 03 / 2024

Kaşmir Evleri teslim tarihi!

Kaşmir Evleri teslim tarihi!

Firma: Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat

Proje: Kaşmir Göl Evleri

Çeşitli sosyal olanakların yer aldığı Kaşmir Evleri teslim tarihi 2014 yılının Kasım ayı olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 270 bin liradan başlıyor...



Ankara Eryaman'da 120 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen  Kaşmir Göl Evleri  projesi, Gülsan Holding, Köroğlu ve MTN İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Toplam 1.438 adet daireden oluşan projede 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. 


14 blok olarak yükselen Kaşmir Göl Evleri projesi 4 etap halinde tasarlandı. Banka kedisine uygun olan projede 2+1 daireler 270 bin lira, 3+1 daireler ise 275 bin liraya satılıyor.


Kaşmir Göl Evleri'nde bulunan blokların isimleri şu şekilde; Aksu Blokları, Göksu Blokları, Parksu Blokları, Durusu Blokları. 


Kaşmir Evleri teslim tarihi!


Kaşmir Evleri teslim tarihi!


Kaşmir Evleri teslim tarihi!

Kaşmir Evleri teslim tarihi 2014 yılının Kasım ayı olarak belirlendi. 


Kaşmir Göl Evleri Eryaman'da kafe, restoran, yürüyüş ve koşu yolları, yüzme havuzları, süs havuzları, futbol sahası, basketbol sahası, 2 bin 574 araç kapasiteli otopark, tenis kortu, bisiklet alanı, voleybol sahası, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Ankara Eryaman Kaşmir Göl Evleri konum olarak metro ulaşımına 1 kilometre mesafede yer alıyorken, Göksu AVM'ye 500 metre uzaklıkta inşa ediliyor.


Kaşmir Evleri teslim tarihi!


Telefon:444 0 465

Web adresi: www.kasmirgolevleri.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön