28 / 03 / 2024

Kaşmir Göl Evleri Ankara vaziyet planı!

Kaşmir Göl Evleri Ankara vaziyet planı!

Firma: Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat

Proje: Kaşmir Göl Evleri

Ankara Eryaman ilçesinde yaşama geçirilen Kaşmir Göl Evleri projesi, 1,438 adet daireden meydana geliyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara vaziyet planı için haberimizi okumanız yeterli...



4 etaptan meydana gelen Kaşmir Göl Evleri,  Ankara  Eryaman bölgesinde yaşama geçiriliyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara vaziyet planı fotoğrafına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Teslim tarihi Kasım 2014 olarak belirlenen  Kaşmir Göl Evleri  projesi, Gülsan Holding, Köroğlu ve MTN İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor.


Etapların Aksu Blokları, Durusu Blokları, Parksu Blokları ve Göksu Blokları olarak adlandırıldığı Ankara Kaşmir Göl Evleri 120 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara vaziyet planı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Kaşmir Göl Evleri Ankara vaziyet planı!


Konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sağlanan Kaşmir Göl Evleri'nde; fitness center, sauna, buhar banyosu, oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal alanlar sunuluyor.


Eryaman Kaşmir Göl Evleri'nde; 2+1 konutların fiyatları 270 bin TL'den, 3+1 konutların fiyatları 275 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Kaşmir Göl Evleri Ankara vaziyet planı!

Kaşmir Göl Evleri Ankara vaziyet planı!


Telefon: 444 04 65

Web adresi: www.kasmirgolevleri.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön