19 / 04 / 2024

Kastnak Taşımacılık inşaat sektörüne yöneliyor!

Kastnak Taşımacılık inşaat sektörüne yöneliyor!

Taşımacılık sektöründe pazar payını artırmayı amaçlayan Kastnak, bunun yanı sıra inşaat sektöründe de yatırım planlıyor. Kastnak firma sahibi Hasan Kendir, geçen yü 5 milyon liralık ciro yaptıklarını belirtti.



Taşımacılık sektöründe pazar payını artırmayı amaçlayan Kastnak, bunun yanı sıra inşaat sektöründe de yatırım planlıyor. Kastnak firma sahibi Hasan Kendir, geçen yü 5 milyon liralık ciro yaptıklarını belirtti. Bu yılın ilk yarısında ise istenilen hedefleri yakalayamadıklarım söyleyen Kendir, "Yılın ikinci yarısında pazar payımızın biraz daha artması halinde nakliyecilik ile beraber inşaat sektörüne yönelik yatırım yapma planımız var" şeklinde konuştu. 

Kastnak'm 2004 yılında kurulduğunu kaydeden Hasan Kendir, "İlk yıllarda nakliye organizatörlüğü yaparak işe başladık. 2007 yılma kadar tanker ve kasalı araçlarla nakliye organizatörlüğü hizmetine devam ettik. Daha sonra da özmal araçlarımızla tanker taşımacılığı yapmaya başladık. Şu anda sekiz aracımız bulunuyor" bilgisini verdi. Aylık araç gönderimlerinin 350 olduğunu kaydeden Kendir, "Bugün gelinen noktada tanker taşımacılığının yanı sıra kasalı araçlar ile şehir içi ve şehirler arası taşımacılığına da devam ediyoruz" dedi. 

Taşımacılık sektöründe rekabetin yoğun olduğunu ve ekonomideki durgunluğun da evam ettiğini ifade eden Hasan kendir, "Bunu göz önünde bulundurarak fazla dağılmadan elimizdeki mevcut işlerimize devam ediyoruz. Türkiye'de giderler çok fazla artış gösterirken, gelirler sabit kaldığından dört yıl öncesinin fiyatları ile taşımacılık yapıyoruz. Devletin taşımacılık sektörüne yeterli ügi göstermemesinden ve büyük firmalara destek vermesinden dolayı kendi çabalarımız ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Bu da bizi oldukça zorluyor" görüşünü dile getirdi. 


Dünya Sektör Araştırması


Geri Dön