26 / 04 / 2024

Katmerci Ailesi 9 katlı malikane yüzünden kavgalı

Katmerci Ailesi 9 katlı malikane yüzünden kavgalı

Katmerci Ailesi Çengelköy´deki dokuz katlı malikaneleri yüzünden yıllardır bitmeyen bir kavga yaşıyor
 



Katmerci Ailesi´nin yaşadıkları aslında bir hesaplaşma öyküsü. Fakat bu hikayeyi bildiklerimizden ayıran unsur; olayların 6 bin 500 metrekarelik, 9 katlı, 30 odalı, kapalı yüzme havuzu, restoranı, diskosu, sineması, spor salonu, kuaförü, squash kortu, helikopter pisti olan saray yavrusu bir evde geçmesi. Konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Necla Katmerci, eşi Yılmaz Katmerci´nin zengin olunca değiştiğini söylüyor. Sevgililer edinen, onlardan çocuk sahibi olan, eşini ve çocuklarını meteliksiz sokağa atmak için savaş başlatan Yılmaz Katmerci, mahkeme kararıyla dört kere evden uzaklaştırılıyor. Yılmaz Katmerci ise eşinin anlattıklarını yalanlıyor. "Anlattığı herşey yalan. Esas onlar beni evden attılar" diyor.
 
Eşinizle nasıl tanıştınız?
Görücü usulü evlendik ama birbirimizi çok sevdik. Herşeyi beraberce sıfırdan yaptık. Kocamustafapaşa´da oturuyorduk. Oğullarımız, Orbay ve Korbay dünyaya gelince ev küçük gelmeye başladı, Bakırköy´e taşındık. Eşim finans ve inşaat işleriyle uğrayşıyordu.
 
Para ilişkinizi değiştirdi mi?
Çabuk sinirlenen bir insandı. Fakat şiddet uygulamazdı. Şakacı, hoşsohbet bir erkekti. Eli boldu. Korbay´ı İsviçre´de, Amerika´da okuttu. Bu evin arsasını 90´lı yılların başında aldık. Mimarlarla inşaatın başında durup kendisi yaptırdı. Şimdi evin değeri için 20 milyon dolar deniyor.
 
Sizi aldatmaya başladığını ne zaman anladınız?
1977´de Bakırköy´de oturduğumuz yıllarda, ikinci oğluma hamileyken aldatmaya başladı. O zamanlar dayak da başlamıştı. 2003 yılında kadınların birinden çocuğu olduğunu öğrendim. Hiç utanmadan iki aylık bebeğini alıp getirdi. Çocuklarla el elde, baş başta kalırız diye boşanamadım. O zaman da fütursuzca, "Altı ay geçsin, çocuk sütten kesilsin, çocuğu getireceğim kadını bırakacağım" dedi inandım.
 
Daha sonra neler oldu?
İkinci sevgilisini birlikte yaşadığımız eve yerleştirdi. Geçen sene haziran ayında bir akşam oturuyorduk. O da aşağı katta o kadınlaydı. Bir şeye kızmış. Yukarı geldi beni dömeye başladı. Oğullarım olmasa paramparça edecekti. 38 senelik evlilikten sonra ilk kez polis çzağırdırk. Karakola gittik ifade vermeye. Kırdığı döktüğü şeyler için zabıt tutuldu. Sonra mahkemeye başvurduk altı ay evden uzaklaştırma kararı çıktı.
 
Dört kere uzaklaştırma kararı alınmış.
Gelinim garajdan çıkarken fırsat yakalayıp içeri daldı.l evi kırdı döktü, yine polis çağırdık. Sinirleri tepesine çıktı. Elektrik teknisyenliği de yapan bir şoförümüz vardı. Ona bir şirket kurdu, evi de onun üzerine geçirdi. Bir gün kapı çalındı. Kapıdaki insanlar biz yeni kiracılarız dediler. Ellerinde kağıtları var, hakikaten kiracı görünüyorlar. Biz burada üçüncü şahıslar gibi olduk. Kapıyı kırdılar, arka bahçenin duvarlarındaki telleri kesip oradan girdiler. 10 kişi toplanıp ellerinde dikenli telle saldırdılar. Bunlardan biri de tecavüz ve cinayetten sabıkalı. En sonunda kapı ile asasör arasında kalas dayadık giremesinler diye. Artık evi boş bırakamıyoruz. En son tahliye davası açtı. Bizi kendi evimizde işgalci gib gösteriyor.
 
Nasıl geçiniyorsunuz?
Evden çıkıp çalışamıyorum. Evi reklam klip dizi ve film çekimleri içni kiralıyoruz
 
Melda Güngül/Habertürk

Geri Dön