23 / 04 / 2024

Kavaklı Muhtarlık ve Çözüm Merkezi binasında sona gelindi!

Kavaklı Muhtarlık ve Çözüm Merkezi binasında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavaklı Mahallesi’ne de muhtarlık ve çözüm merkezi kazandırdı




Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi’ne Muhtarlık ve Çözüm Merkezi inşa ediliyor. Şu zamana kadar ilçedeki Cumhuriyet, Büyükşehir, Marmara ve Yakuplu Mahalleleri’ne kazandırılan muhtarlık ve çözüm merkezlerinden en sonuncusu da Kavaklı Mahallesi’nde hayata geçirildi. 70 metrekare genişliğe sahip muhtarlık binası içinde 20 metrekare muhtar odası, 10 metrekare Belediye Çözüm Merkezi ve Arşiv Odası yer alıyor.


Kavaklı Mahallesi Muhtarlık ve Çözüm Merkezi binasını ziyaret ederek çalışmaları inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: “Kısa süre içerisinde bu binayı tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Muhtarlık yapısının içine belediye çözüm merkezimizi de dahil ederek, vatandaştan gelen öneri, talep ya da şikayet gibi hususların daha verimli bir şekilde sonuca kavuşturulmasında etkin rol oynamaya devam ediyoruz” diye konuştu. 



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön