27 / 04 / 2024

Kavuklar Bornova'nın adı Gordion Altın Orman oldu!

Kavuklar Bornova'nın adı Gordion Altın Orman oldu!

Firma: Gordion Grup

Proje: Altın Orman

İzmir’in Bornova İlçesi’nin, Altındağ Semti’nde Gordion İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Altın Orman projesi 38 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.



Gordion  Altın Orman  projesinin toplam inşaat alanı saha düzenlemesi hariç 180 bin metrekare olarak belirlendi. Projede değişik tiplerde 1.215 adet konut bulunuyor. 

İzmir Altın Orman projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve çok az sayıda 4+1 tip olmak üzere,katta ve kotda 56 adet garden daireler mevcut. Projede 7 adet dükkandan oluşan toplam 422 metrekare ticari ünite yer alıyor. 

Projede yer alan konutlar 3 Blok’tan oluşmaktadır ve bloklar arası mesafe 46 mesafedir. Gordion Altın Orman'daki konutların yüzde 80'i deniz manzaralı olarak planlandı. 

Gordion Altın Orman projesinin sosyal olanakları arasında; havuz, süs havuzları, basketbol sahası, mini futbol sahası, evcil hayvanların gezeceği özel serbest alanlar, çocuk oyun alanları ve parkları, orman içinde ağaç ev, koruluk içerisinde piknik alanları, pergoleler, yürüyüş yolları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, doğal koruluk, fitness, sauna, sukuaj, çok amaçlı salon (toplantılar ve özel günler için), küçük çocuklar için süreli (2~3 saatlik) çocuk kulübü ve çocuklar için bisiklet kullanım parkı yer alıyor. 

Proje Aralık 2019 tarihinde hizmete girecek olan Uçan Yol ile çevre yollarına ve Konak merkeze çok kısa sürede erişimin sağlanabileceği İzmir’in en özel konumuna sahip. Ayrıca, tamamlanması beklenen Halkapınar Otogar Metro Hattı ile Altındağ istasyonuna 7 dk yürüme mesafesinde ulaşım sağlanabilecek. 

Gordion Altın Orman projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Projede 239 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 60 aya kadar yüzde 0.90 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.  Altın Orman projesi 30 Ağustos 2020 tarihinde teslim edilecek.

Kavuklar Bornova nın adı Gordion Altın Orman oldu!

Kavuklar Bornova nın adı Gordion Altın Orman oldu!

Kavuklar Bornova nın adı Gordion Altın Orman oldu!


Gordion Altın Orman adres: Merkez Mahallesi 4557/1 Sokak Altındağ - Bornova/İzmir

Gordion Altın Orman iletişim:
Web: https://www.altinorman.com.tr/
Tel: 444 4 521

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön