18 / 04 / 2024

Kayseri Belediyesi'nden 10 yıl kiralık Elektrik Üretim Tesisi!

Kayseri Belediyesi'nden 10 yıl kiralık Elektrik Üretim Tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından Düzenli Depolama Tesisinde Katı Atıkların Bertaraf Edilmesi ve Elektrik Enerjisi Üretim işletmeciliğinin 10 yıllığına kiraya verilmesi işi 20 milyon TL'ye ihale edilecek.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı


Kayseri Belediyesine ait Düzenli Depolama Tesisinde ve müştemilatında (Binalar, İş makineleri) Katı atıkların bertaraf edilmesi ve her türlü masrafları ihale alıcısı tarafından karşılanmak üzere kurulacak Elektrik Enerjisi Üretim Tesisinin işletmecilik hakkı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince yapılacak “Kapalı Teklif Usulü İhale” ile 10 yıllığına kiraya verilecektir.


1- İhale 29/04/2015 tarih, çarşamba günü saat 14.00‘da Belediyemiz encümen salonunda yapılacaktır.


2-İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek kapalı teklif zarflarında aşağıda istenilen belgelerin bulundurulması zorunludur :

a-2886 sayılı kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak Teklif Mektubu 

b-Geçici ve Ek Teminatların makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları süresiz, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde ana paraya tekâbül eden satış değerleri esas alınır)

c-Gerçek kişilerde Nüfus Müdürlüğünden alınacak yerleşim yeri ve diğer adres belgesi, tüzel kişilerde ise bağlı oldukları oda kaydı.

d-Tüzel kişilikler için Noter tasdikli imza sirküleri.

e-Şartname bedeli 1.000,00.-TL olup, bu bedelin yatırıldığına dair Belediye makbuzunun ibraz edilmesi.

f-2886 sayılı kanundan dolayı ihaleye katılmama cezası almadığına dair yazılı taahhütname.

g- Benzer İş olarak, Son 10 yıl içerisinde; Günlük en az 500 Ton Kapasiteli Katı Atık Düzenli Depolama Sahası İnşaatını yapmak veya işletmek veya Katı Atık Düzenli / Düzensiz Depolama Tesislerinde En az  1  MW’lık Biyogaz-Biyokütle Enerji Santrali kurmak veya işletmek konularında Referans Mektupları,  İş Deneyim Belgelerinden (İş Durum veya İş Bitirme) herhangi birini sunacaklardır.


3- Son müracaat tarihi 29/04/2015 çarşamba günü saat: 11.00'a kadar olup, müracaatlar Belediyenin Encümen Başkanlığı’nın (İhale Komisyonu) sekreterya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü  kalemine verilecek ve katılım belgesi alınacaktır.


Cinsi:


Düzenli Depolama Tesisinde Katı Atıkların Bertaraf Edilmesi ve Elektrik Enerjisi Üretim işletmeciliğinin 10 yıllığına kiraya verilmesi,


Muhammen bedeli, KDV Hariç 20.000.000,-TL,


Geçici Teminat Bedeli: 600.000,00 TL


Ek Teminatı 1.200.000,00 TL’dir.



Geri Dön