24 / 04 / 2024

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 17.6 milyon TL'ye AVM!

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 17.6 milyon TL'ye AVM!

Sultangazi Belediyesi Hizmet Binasının 1. Bodrum katı 10 yıl süre ile Alış Veriş Merkezi (AVM) olarak gelir karşılığı 17 milyon 640 bin TL bedelle kiraya verilecek.




Sultangazi Belediyesi Hizmet Binasının 1. Bodrum katı 10 yıl süre ile Alış Veriş Merkezi (AVM) olarak gelir karşılığı 17 milyon 640 bin TL bedelle kiraya verilecek. İhale 2 Eylül 2014 saat 11:00'de yapılacak.




İHALE 


MUH.SATIŞ 

2886 DİK. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 6156


SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN KİRAYA VERİLECEK TAŞINMAZ MAL İHALE İLANI                            


MAHALLESİ    ADA/PARSEL    CİNSİ    ALANI    İMARI    TAHMİNİ BEDEL    GEÇİCİ TEMİNAT    İHALE TARİHİ VE SAATİ


CEBECİ (UĞURMUMCU)    6756/1    AV M    17.980,00 m2 Brüt    B.H.A    17.640.000,00-TL 10 YILLIK    529.200,00 -TL    02.09.2014 11:00


1- Yukarıda özellikleri belirtilen, Sultangazi Belediyesi Hizmet Binasının 1. Bodrum katı 10 yıl süre ile Alış Veriş Merkezi (AVM) olarak gelir karşılığı kiraya verilecektir. İhale "İstanbul, Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:54, 1. Kat Encümen Odasında", 2886 Sayılı Yasanın 36. Maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü yöntemiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 500,00 (beşyüz) TL olup, Sultangazi Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden (İstanbul, Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:54, 2. Kat) temin edilebilir.


2- idare, ihale gününe kadar, ilan edilen taşınmazların ihalesinden vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir.


3- İhaleye katılacaklardan istenen belgeler:


a) Türkiye'de Tebligat için adres beyanı


b) Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi


- Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge


c) imza Sirküleri


- Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza sirküleri/ beyannamesi


- Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,


d) Teklif mektubu(2886 sayılı yasanın 36. maddesine uygun),


e) Geçici teminat (2886 sayılı yasaya uygun),


f) Banka referans mektubu,


g) Vekâleten katılım halinde noter tasdikli vekâletname ile vekâleten katılanın noter tasdikli imza sirküleri.


h) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun "ihaleye Katılamayacak Olanlar" 6. maddesinde belirtilen durumlarda olmadığına dair taahhütname,


ı) Ortak girişim olması halinde Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi- Ortaklık Sözleşmesi (ihale üzerine kaldığında noter tasdiki yapılacaktır.)


j) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (b) ve (c) fıkralarına göre temin edecekleri belgeler.


k) T.C. Kimlik Numarasını içerir Nüfus Cüzdan Sureti,


I) İkametgâh belgesi,


m) Belediyeye borcu olmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur yazısı. (6183 sayılı yasanın 48. Maddesine göre yapılandırılmış borçlar istisna kabul edilecektir)


n) Kesinleşmiş Sosyal Güvenlik prim borcu olmadığı veya yapılandırıldığını gösterir kurum belgesi,


o) Kesinleşmiş Vergi borcu olmadığı veya yapılandırıldığını gösterir kurum belgesi,


4- Geçici teminat: Tahmin edilen bedel üzerinden % 3 (yüzde üç) oranında hesap edilerek alınacaktır.


5- Kesin teminat: İhale bedeli üzerinden % 6 (yüzde altı) oranında hesap edilerek alınacaktır.


6- Geçici ve kesin teminat olarak şunlar alınır:


a) Tedavüldeki Türk parası,


b) Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığınca belirlenecek Bankaların verecekleri süresiz ve 2886 sayılı Kanunun 27'nci maddesine uygun olarak düzenlenmiş Banka teminat mektupları,


1c) Devlet tahvilleri ve Hazine kefaletini haiz tahviller (Nominal bedele faiz dâhil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde anaparaya tekabül eden satış değerleri esas alınır).


7- Tekliflerin Hazırlanması Kapalı teklif usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. Teklif mektubu bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Bu zarf geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu ve istenilen diğer belgelerle birlikte ikinci bir zarfa konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır. Teklif mektuplarının istekli tarafından imzalanması ve bu mektuplarda şartname ve eklerinin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler reddolunarak hiç yapılmamış sayılır.


8- Teklifler ilânda belirtilen saate kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında komisyon başkanlığına verilir. Alındı numarası zarfın üzerine yazılır. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine komisyon başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilânda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir. Komisyon başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.


9- işbu ilan içeriği genel bilgi mahiyetinde olup, ihalede şartname hükümler uygulanacaktır.


İhale ilanı için tıklayın


Geri Dön