26 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere toplandı.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek için toplandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ağustos ayı toplantısında 64 gündem maddesi karara bağlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın başkanlığında yapılan meclis toplantısında öncelikle İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar konuşuldu. Toplantıda Malatya Karayolu Gaffar Okan Bulvarıve Tavlusun Mahallesi bağlantı yolunda ağaçlandırma ve bakım yapılabilmesi için Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi arasında protokol yapılması konusu da görüşüldü. Başkan Memduh Büyükkılıç, şehrin girişlerinin önemli olduğunu söyleyerek, bu nedenle böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Meclis toplantısında Felahiye’deki toplu ahır projesiyle ilgili Büyükşehir Belediyesi, Felahiye Belediyesi ve Kayseri Şeker Fabrikası arasında protokol yapılması konusu da görüşüldü. Başkan Büyükkılıç, protokol içerisinde üniversitenin de bulunacağını ve hayvancılığa bu şekilde katkı verileceğini söyledi.


Geri Dön