26 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 40 gündem maddesi konuşuldu.



Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısının ilk oturumunu yaptı. Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yer alan habere göre, Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 40 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi bünyesindeki komisyonlardan gelen raporların konuşulduğu toplantıda 40 gündem maddesi masaya yatırıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı gönül belediyeciliğinin en güzel örnekleri arasında yer alan Engelsiz Çocuk Evleri ve Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi için hazırlanan yönetmelikler de konuşularak oybirliği ile kabul edildi. Meclis toplantısında ayrıca web tapu sistemi, üzerinden elektronik ortamda işlem yapılması amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile protokol yapılması için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a yetki verilmesi talebi de görüşüldü. Meclis toplantısında web tapu sistemiyle ilgili protokolün yanı sıra Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) ile birlikte çalışma yapılmasına ilişkin protokol için de yetki talebi konuşuldu ve meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi. 


Geri Dön